Vad säger färgen på din manikyr om dig?


När vi väljer nagellack finns det alltid ett par saker vi har i åtanke – årstid, temperatur, färg och stil, humör, och andra saker som gäller den specifika dagen. De flesta har några favoritfärger vi allt väljer mellan. Låt oss se vad färgen på vårt nagellack säger om vår personlighet.

Färg på nagellack: ROSA

Den rosa färgen väljs ofta av kvinnor som gillar en flickig stil, accessoarer och detaljer. Kvinnor med rosa nagellack kan ibland vara barnsliga, men de är ofta beskyddande optimister som älskar att ha roligt.

Färg på nagellack: ORANGE

Starka färger tillhör optimisterna. Kvinnor som bär orange nagellack ser alltid glaset som halvfullt. Den här kvinnan är kreativ, har mycket energi, och är inte rädd för att ta risker.

Färg på nagellack: VIOLETT

En violett manikyr är ett tecken på kreativitet och en rik fantasi hos ambitiösa människor. Det är också ett tecken på att personen följer spirituella guider, som inte nödvändigtvis handlar om religion.

Färg på nagellack: GRÅ

Den grå färgen är en balans mellan svart och vitt, så den här färgen väljs ofta av personer som har problem med att fatta beslut eller som längtar efter något.

Färg på nagellack: BLÅ

Alla nyanser av blått signalerar att den här människan är pålitlig, lojal och beräknelig. En blå manikyr kan också innebära självförtroende, ärlighet och en självsäker kvinna med stabila värderingar.

Färg på nagellack: GUL

Varje solig färg associeras med glädje och tur. Kvinnor som bär gult nagellack vill visa att de är optimister som inte är rädda för att leva livet till fullo. Ibland kan det innebära en ny början.

Färg på nagellack: RÖTT

Det sägs ofta att röda naglar tyder på en passionerad och självsäker kvinna som agerar på sina impulser. Rött bärs ofta av personer med ett häftigt temperament.

Färg på nagellack: VITT

Perfekt vitt i en minimalistisk version är en symbol för renhet och oskyldighet. Kvinnor med vit manikyr är ofta pedanter som älskar ordning och reda. Kvinnor med den här färgen på naglarna är trevliga och har lätt att skaffa nya vänner.

Färg på nagellack: SVART

En svart manikyr innebär ett mysterium. Elegansen och styrkan i denna färg kan vara ett tecken på att det här är en person med komplicerad karaktär och mycket mod.

Färg på nagellack: BEIGE

En hudfärgad manikyr är ett klassiskt karaktärsdrag för intelligenta och oberoende kvinnor, som gillar universella lösningar och enkla situationer. Kvinnor med den här manikyren är vänliga och öppna.

Färg på nagellack: GULD

Guldfärgade manikyrer är mycket ovanliga. Det kan bero på att guld är en vanlig färg hos vinnare, personer med naturlig ambition, sofistikation, stark motivation, och tävlingslusta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *