Nya nagellack – Revlon Nail Enamel

Saftiga, uttrycksfulla och långvariga. Så kan vi beskriva de nya nagellacken Nail Enamel från Revlon. Du kan välja bland hela 72 nyanser i blått, grönt, rött, rosa, och brunt, men även med brokad, skimrande egenskaper och andra partiklar som kan dekorera naglarna. Silkesproteinet i produkten ger en långvarig och elegant effekt. Nagellacket ger en mjuk och len nagelplatta utan fläckar, luftbubblor och andra imperfektioner. Den korta men breda borsten underlättar applicering, och färgens intensitet beror på hur många lager du applicerar.

Hur utför man manikyr eller pedikyr med Revlons Nail Enamel?

Du kommer att behöva: en skål vatten med tvål, en nagelfil, en klippapparat och träpinne, nagellacksborttagning, och en handduk. Naglarna bör vara mjuka så att det blir lättare att fila dem. Använd träpinnen för att forma nagelbanden, och klipp av dem om du så önskar. Fila naglarna så att dess form passar dina fingrar och den färg du ska använda (och ja, skönhetstekniker matchar också naglarnas form med färgen på nagellacket). Torka huden med en handduk och applicera nagellack.

Vad kan du göra för att Revlons Nail Enamel ska hålla längre?

Applicera baslacket på nagelplattan. Detta ger en långvarig manikyr, förhindrar att nagellacket skavs av, skyddar naglarna mot missfärgningar, och ökar nagellackets effekt. När baslacket torkar (du kan använda en UV-lampa) kan du applicera din valda färg. Alla lager bör fixas under en UV-lampa, men du kan även låta det torka på egen hand. Applicera slutligen ett topplager, dvs. en produkt som skyddar naglarna mot mekaniska skador eller en produkt som påskyndar torkandet. Gnid in återfuktande kräm eller olja i naglarna och nagelbanden. Din manikyr med Revlons Nail Enamel är redo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *