Ranking av de bästa mascarorna som garanterar dig dina drömeffekter! Ta reda på vilken produkt ska hitta sin plats i din sminkväska!

Mascaror är tänkta att hjälpa dig uppnå spektakulära resultat utan att du måste besöka en skönhetssalong. Kvinnor sätter mycket hopp i denna produkt men många gånger slutar detta i ännu en besvikelse. Det är därför denna rankning av de bästa mascarorna som säkra tillfredsställande resultat skapades.

Hur skapades rankningen av de bästa mascarorna?

Mascararankningen skapades för att ge svaret på den eviga frågan: vilken mascara är bäst? Målet är att presentera mascaror som faktiskt fungerar och helt kan förändra ditt förhållningssätt till daglig ögonsmink.

När vi skapade denna ranking tog vi hänsyn till olika faktorer som avgör mascarornas kvalitet och prestanda. Dessa faktorer inkluderade till exempel:

  • produktens hållbarhet – om den börjar flagna eller kladda;
  • kvaliteten – i denna aspekt visade sig konsistensen och torkhastigheten vara den viktigaste;
  • borsten – om den är rätt formad och underlättar appliceringen av mascara

Alla ovan nämnda egenskaper är viktiga för de flesta kvinnor som letar efter den perfekta mascaran.

TOPP 5 mascaror du kan investera i!

Den idealiska mascaran kan vara olika för varje kvinna. Allt beror på typen av fransar samt förväntade resultat. Så det är dags att identifiera den absoluta vinnaren samt de mascaror som, trots mindre brister, förtjänar ett erkännande.

1. Nanolash Mascara

Nanolash mascara är den obestridda vinnaren av denna ranking. Denna mascara har ett fenomenalt rykte bland kvinnor. Låt oss börja med att denna mascara finns i två versioner:

Detta säkerställer i sin tur att alla kvinnor kan anpassa mascaran efter sina önskemål. Båda produkterna är utrustade med olika, perfekt formade borstar som är gjorda av silikon. Detta gör det möjligt att nå även de korta och problematiska fransarna i ögonvrån.

Nanolash mascara har också exceptionell hållbarhet. Användarna säger tydligt att det inte flagnar eller kladdar under dagen.

2. Lashcode Mascara

Mascaran från Lashcode har förlängande och förtjockande egenskaper. Det är också en extremt populär produkt som sticker ut från konkurrenterna. Den ger framför allt:

  • exceptionell hållbarhet – mascaran smulas inte sönder eller flagnar under dagen och kladdar inte när den utsätts för höga temperaturer;
  • bra konsistens – tack vare vilken produkten torkar snabbt innan du applicerar ett nytt lager.

Lashcode Mascara användarna uppskattar att den kommer med en mycket välformad borste. Tack vare det är det möjligt att separera fransarna exakt samt att belägga dem med mascaran jämnt. Definitivt är detta en av de bättre mascarorna som är värda att titta närmare på.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Guerlain Cils D’Enfer är en annan franssmink produkt värd att ha i sminkväskan. Denna mascara sägs inte bara förlänga utan även böja fransarna vackert. Mascaran kommer med en ganska välformad borste. Detta i sin tur gör appliceringen mycket enklare och säkerställer exakt separerade fransar.

Användarna rapporterade dock vissa problem med produktens hållbarhet. I vissa fall började det flagna i slutet av dagen. Samtidigt kan detta orsakas till exempel genom att man applicerar mer än bara ett lager av produkten. När det gäller motståndet mot högre temperaturer har användarna å andra sidan inga klagomål. Snarare upplever de aldrig ”pandaögoneffekten”.

4. Dior Diorshow Mascara

Dior Diorshow är en mascara som ska ge en salongsliknande effekt. Mascaran sticker ut genom sin estetiskt tilltalande förpackning. Användarna av Dior Diorshow Mascara noterar att de inte har några problem med att produkten flagnar eller smulas sönder även när de gnuggar ögonen. Så det kan inte sägas att produktens hållbarhet är tveksam här.

Borsten visar sig dock vara problematisk för många användare. Den är designad med täta, extremt styva borst. De är lika täta i mitten som de är i spetsen. Detta i sin tur gör det lite svårare att nå de korta fransarna utan att lämna några rester på ögonlocken.

5. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator är en apoteksprodukt. Den är därför mycket tillgänglig och kvinnor borde inte ha några problem att hitta den. Det är en bra mascara, dock inte den bästa. Användarna har rapporterat några problem med att produkten börjar kladda och flagna ganska snabbt.

Däremot rapporterades inga större problem angående borsten som följer med mascaran. Användarna var mestadels nöjda med hur den är formad.

Vilken mascara är bäst? Du måste hitta svaret på denna fråga själv eftersom det är en individuell fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *