Tweexy. Manikyr med den här lilla saken är så enkel!

En perfekt manikyr symboliserar en kvinnas skönhet. En kvinnas jobbigaste dilemma är dock utförandet – det är svårt, tidskrävande, och kräver stor precision. Det enda alternativet är att få en manikyr utförd på en skönhetssalong. Hur gör vi om vi hellre utför manikyr på hemmaplan? Låt oss presentera Tweexy: en liten enhet för manikyr.

Att måla naglarna hemma har sina fördelar och nackdelar. Å ena sidan kan vi själva bestämma exakt hur manikyren ska se ut, men å andra sidan är det en ansträngande uppgift. Vi kommer på fler och fler trick som sägs underlätta målning av naglarna, påskynda torkandet, förenkla borttagningen av nagellacket som hamnar under nagelplattorna, eller göra dekorationerna mer uttrycksfulla. För att inte tala om flaskan, som är svår att hålla med målade naglar! Svaret är Tweexy!

Tillverkaren av denna innovative enhet har precis löst ett av alla kvinnors problem, som man alltid stöter på när man utför manikyr själv. Du behöver inte längre hitta en bekväm plats för att måla naglarna. Med Tweexy kan du måla naglarna på picknick, på tåget, eller i fåtöljen framför teven. Hur fungerar det? Det har visat sig att enhetens innovation ligger i dess enkelhet.

Tweexy är en silikonenhet för nagellacksflaskan, som placeras på fingrarna precis som en ring Tweexys form är anpassad för att hålla flaskor i alla storlekar, på ett sätt som hindrar den från att ramla av. Tweexy är en säker, enkel och mycket genomtänkt enhet.

Tweexy kommer från USA, men har på senare tid blivit alltmer populär i Europa. Enheten kan köpas online för några hundra kronor. Vissa tycker att det är för mycket och väntar på kinesiska kopior. För andra är priset en indikation på produktens innovation och användbarhet. Vi måste säga att lösningen, som gör det lättare att hålla nagellacksflaskan, förtjänar en applåd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *