Semilac till Alla hjärtans dag: röda nagellack


Alla hjärtans dag närmar sig, och du behöver inte bara tänka på en present till din kille. Du kommer också behöva lite röda inslag i form av en klänning, läppstift eller nagellack. Semilac har tagit fram några särskilda nagellack i rätt tid inför Alla hjärtans dag.

Bland Semilacs nagellack finns flera röda nyanser. Vi kan välja mellan livliga toner, vinrött, mörkrött, med detaljer, eller utan detaljer. Bland de finaste och mest populära är: Intense Red, Red Carpet, Glitter Red, Dirty Red, My Love, Deep Red, Pearl Red Classic Wine, Elegant Cherry, Burgundy Wine, Tutti Frutti.

Semilacs nagellack har fin glans och djupa färger. De täcker nagelplattan helt och gnids inte av. De säljs i svarta flaskor, vilket vi tycker är den enda nackdelen. Du vet inte när produkten är på väg att ta slut, så när du ska påbörja din manikyr vet du inte ens om du har tillräckligt med nagellack kvar för ett till lager. Röda nagellack från Semilac har standardborstar – smala med stor överdel, som ibland kan vara svåra att få ett grepp om. Förutom detta är Semilacs nagellack effektiva och stelnar inte – förutsatt att de förvaras ordentligt.

Det finns ett par andra produkter från Semilac som förtjänar uppmärksamhet. Dessa är: baslager och överlager i ett, vitaminbasen, och överlacket Top No Wipe. Det första är ett nagellack som vi applicerar vårt utvalda lack på. Det skyddar nagelplattan från torrhet och missfärgningar, och förhindrar att naglarna blir sköra. Det innehåller dessutom vitamin E och B5. Vitaminbasen har en liknande effekt, som samtidigt skyddar färgen och nagelplattan. Top No Wipe ger glans och skyddar manikyren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *