Golden Rose – ICE CHIC nagellack

Det nya årets manikyrbomb från Golden Rose är utan tvekan den nya kollektionen GR Ice Chic, som finns i flera nyanser. De säljs i kubformade glasflaskor och har djupa färger med glansig yta, i versioner både med och utan brokad. Kan Ice Chic ge den utlovade iseffekten på naglarna?

BRED PALETT FÄRGER

Golden Rose lanserade sin senaste serie nagellack i slutet av förra året. Med de kommande varma säsongerna i åtanke har varumärket släppt nagellack i en förvånansvärt bred palett. Vi kan välja mellan 82 färger och nyanser. Ice Chic finns i olika nyanser av beige, rosa, violett, brunt, rött, blå, grått och svart. Golden Roses nagellack Ice Chic har en isliknande hinna, och några med brokad. Tyvärr finns det inte många gröna nyanser – Golden Rose erbjuder bara Ice Chic i en havsgrön färg (nr. 73) och Ice Chich med brokad i en diskret grön nyans (nr. 104).

LÅNGVARIG LÖSNING

Golden Roses Ice Chic är en serie färgglada nagellack som kommer hålla sig kvar på marknaden tack vare två egenskaper – ovanlig glans och långvarig effekt utan att behöva ett topplager. Att applicera nagellack från Ice Chic ger dig en mjukt och glansigt nagelplatta. Golden Rose kallar det för ett isliknande lager med kristallklara färger.

ICE CHIC FORMULA

Golden Rose nagellack Ice Chic säljs i glasflaskor om 12 ml, vars form och genomskinliga design liknar iskuber. De påminner om sitt namn och den ”isliknande” effekten. För appliceringen finns en normalstor borste, som kan vara lite för tunn och liten för nagelpaletten. Nagellacken från Ice Chic har en mellantjock konsistens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *