Denna förskönande olja har tagit över internet! Kolla in NANOIL ricinolja

Oraffinerad, kallpressad ricinolja

Det verkar som om NANOIL-produkterna nyligen har tagit över Internet! Varumärkets bästsäljande ricinolja är mångsidig och ren. Denna växtbaserade olja utvinns ur ricinfrön och är fylld med aktiva ämnen som visat sig vara extremt fördelaktiga för människokroppen – hår, hud och naglar. Om du letar efter en skönhetsolja för den dagliga skönhetsrutinen som passar dina behov perfekt, så har du kommit rätt! Här är fakta som du måste veta om Nanoil ricinolja.

Nanoil ricinolja

NANOIL Castor Oil

Sammansättning: 100 procent ekologisk, oraffinerad, kallpressad.
INCI: Ricinus communis fröolja
Storlek: 50 ml

Nanoils ricinolja är naturlig och extraherad genom kallpressning, oraffinerad, 100 procent ekologisk – tack vare det innehåller varje droppe den rena essensen av det bästa som finns i de ljusröda fröna från ricinplantan.

Vad gör ricinolja?

NANOIL erbjuder ricinolja som utvinns ur fröna från en ricinväxt som har varit känd och använts sedan urminnes tider. Pressningsprocessen ger en tjock, guldfärgad olja som doftar av nötter. Nanoil är ett skönhetsmärke som är expert på att göra miljövänliga skönhetsprodukter som är i samklang med naturen. Nanoil ricinolja är biologiskt nedbrytbar, icke-irriterande och hypoallergen.

Det är ett naturligt hårbalsam samt ett miljövänligt serum för ansiktshud, bryn, fransar och naglar. Nanoil ricinolja är ett kraftfullt botemedel mot hudproblem, irritationer och brännskador. Den hjälper dig också att återuppliva skört eller tunnt hår samt stimulera hårsäckarna och påskynda tillväxten av friska hårstrån. Det är en vanlig ingrediens i hårbalsam, masker, krämer och DIY-behandlingar.

Sätt att använda Nanoil ricinolja

Prova den kraftfulla ricinoljan från NANOIL om:

  • du har behov av omedelbar lindring och återfuktning.
  • du letar efter en mångsidig produkt som kan ersätta andra skönhetsprodukter.
  • du uppskattar naturliga, ekologiska sammansättningar som är veganska.
  • du vill ha en skönhetsolja i en miljövänlig förpackning med en pipett.
  • du väljer skönhetsprodukter från pålitliga källor som har certifikat som bekräftar deras kvalitet.
  • du tycker om att göra DIY-skönhetsprodukter och du söker efter ingredienser.
  • du letar efter en högkvalitativ produkt med lysande recensioner.
  • du vill ha en skönhetsolja som är full av vitaminer och mineraler som förbättrar huden och håret.
  • du kämpar mot torr hud, ojämnheter eller akne.
  • eller om du är känslig för allergier och irritationer, och alla andra produkter inte fungerar bra med din hud.

Sätt att använda Nanoil ricinolja

Nr 1 Håroljebehandling

Ricinolja är den mest populära oljan för håroljebehandlingar hemma. Den är utmärkt för nybörjare inom medveten hårvård. Att applicera oljan regelbundet är det mest effektiva sättet att ge håret näring och glans, men framför allt att bygga upp det inifrån. Eftersom ricinoljans sammansättning liknar keratin i människokroppen kan oljans molekyler tränga djupt in i håret.

Allt du behöver göra är att låta oljan verka i håret i 30 minuter innan du tvättar det. Använd cirka två matskedar Nanoil ricinolja. För bättre resultat kan du låta oljan sitta kvar hela natten.

Nr 2 Tjockare bryn och fransar

Ett effektivt ögonbryns- och ögonfransserum som inte kostar en förmögenhet? Nanoils ricinolja kommer att tjäna dig som ett alternativ till populära bryn- och fransförstärkare. Applicera det före sänggåendet med hjälp av en mascaraborste. Ricinolja har en extra hårförmörkande effekt så den ger definition åt hårstråna.

Nr 3 Snabbare hårväxt

Du behöver inte köpa några behandlingar och balsam för hårbotten om du skaffar Nanoils ricinolja. Det är ett perfekt naturligt alternativ som ger oss tjockt och fylligt hår. Minst en gång i veckan ska du ägna 10 minuter åt att försiktigt massera in oljan i hårbotten för att stimulera hårsäckarna och uppmuntra till snabbare hårväxt. Efter ungefär två månader kommer du att se att det växer massor av nya hårstrån.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Nr 4 Anti-cellulit-massage

Att kombinera applicering av oljan med massage av kroppen är en utmärkt lösning för ojämnheter i huden, men även för bristningar och ärr. Nanoil Castor Oil påskyndar inte bara hudens läkning utan gör också ärren mindre märkbara.

Nr 5 Återfuktning av kroppen

Torr, irriterad och fjällande hud? Det tillhör det förflutna! Med ricinolja – som du använder ensam eller tillsätter i en kroppslotion – kan du bli av med torra hudfläckar eller smärtsamma inåtväxande hårstrån efter rakning, plus lugna solbränd hud.

Se vad som finns i den svartguldiga flaskan, gå in på nanoil.se/ricinolja och gör en beställning med bekväm hemleverans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *