5 av de bästa färgkombinationerna – Manikyr + Styling

Den kommande våren är full av färgglada stilar, som så många andra gånger efter en restriktiv vinter. Det är bra att veta vilka färger som hör ihop och vilka accessoarer som passar stilen. Det är inte allt! Det kan vara bra att veta hur man kombinerar färgglada kläder med olika nyanser nagellack. Läs mer om detta nedan.

Fel färg som inte passar en färgglad stil är en dålig idé, som kan förstöra hela effekten. Naglarna syns alltid, så att känna till ett par enkla regler för att kombinera manikyr med mode kan vara till stor hjälp. Den sämsta idén för den kommande säsongen är att kombinera ljusa färger med vita kläder. Vad kommer då att vara trendigt?

Vitt + Beige manikyr

Naturliga kombinationer är alltid trendiga. Vita kläder gillar inte nagellack i stark kontrast, så det bästa alternativet är hudfärgat, mjukt rosa eller varm brun manikyr.

Mint + havsgrön manikyr

Mintgröna färger finns i nästan alla garderober. I det här fallet är det bästa starka kontraster. Ljus och sval mint fungerar perfekt ihop med mörkare nyanser grönt, blått eller havsgrönt.

Marinblå ränder + röd manikyr

Vem påstår att röda naglar bara passar till en svart klänning? Marinblå kläder älskar röda manikyrer. Om du vill ha uppmärksamhet kan du prova saftigt rött eller orange. Annars är nagellack i röda färger och rosa nyanser ett bra alternativ.

Himmelsblått + grå och vinrödsfärgad manikyr

All stilar i blå nyanser kommer passa perfekt med två alternativ: manikyr i nyanserna vinrött, mörkrött, och kontrastrikt grått.

Halvmörk rosa + vitt eller pastellfärgad manikyr

När det gäller halvmörk rosa, som fortfarande är modernt under den kommande säsongen, bör du strunta i kontraster och istället satsa på diskreta färger. Det farligaste alternativet är krämvitt (undvik snövita nagellack), och det modigaste alternativet är halvmörk rosa med limefärgad pastell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *