Pälsnaglar – Vårens trend


Manikyr kan överraska oss ibland, och allt är tack vare stylisterna. Vi har sett glasnaglar, påsydda naglar, ankmanikyr, bubbliga naglar, och många andra trender. Vissa av oss följer modet, medan andra är mer skeptiska. Trots detta förändras trenderna ständigt. Vad kan överraska oss i vår? Vilken manikyr kommer att bli populär?

Våren börjar med starka manikyrtrender. Trenden vi pratar om dök upp redan i slutet av förra sommaren. Mina damer och herrar, låt oss presentera pälsnaglar! Vad handlar den här trenden om? Var kommer pälsnaglar från? Låt oss förklara.

Pälsnaglar syntes för första gången, som vanligt, på modevisningar. Det första tillfället var på modevisningen inför hösten/vintern 2016, av modeskaparen Libertine. Pälsmanikyr är en idé som härstammar från VD:n för CND, som tillverkar nagellack som används på Jan Arnolds modevisningar. Kommer pälsnaglar att bli en trend som håller sig kvar under längre tid?

Pälsnaglar är i princip falsk päls som limmas fast på naglarna med lim eller ett vått lager nagellack. Den här fascinerande trenden har sina följare och sina motståndare, precis som bubbelnaglar. Det här är inte så konstigt, för pälsnaglar är inte så populära än. De är opraktiska men mycket unika. Bubbelnaglar var en trend som inte hittade en egen plats i manikyrens värld. Vad kommer hända med pälsnaglar? Den kommande säsongen ger oss svaret.

Pälsnaglar kan vara mer eller mindre grandiosa. Mycket lång päls på fingernaglarna är en trend som presenterades på modevisningar. Pälsnaglar kan också ha en mer praktiskt form – fluffiga naglar som täcks med kort, färgglad päls kan bli en succé precis som sandnaglar – vissa kommer tycka att de är hemska och obekväma, men det kommer definitivt finnas vissa som älskar pälsnaglarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *