I februari lanserade H&M sin senaste kollektion ekologisk kosmetika

I februari lanserade H&M sin senaste kollektion ekologisk kosmetika: Conscious Beauty. I kollektionen finns hela 30 kosmetiska produkter, t.ex. ansiktsmasker, deodorant, schampo, duschfel, hårolja och handkräm. Vi gillar inte bara det låga priset, utan också den originella designen.

Ekologiska förändringar på H&M

Svenska H&M introducerar dynamiska förändringar, och det lockar många nya kunder. Vi kan inte förneka att förändringarna blivit en stor succé hittills. Det mest frestande är förpackningarna som liknar de från lyxmärken som Mark Jacobs, men som inte är lika smaklösa. Det är värt att nämna att den senaste kollektionen, Conscious Beauty, endast säljs i ekologiska förpackningar som är gjorda av återvunnet material. Själva produkterna är också ekologiska, och bevisar det genom stämpeln Ecocert – detta garanterar att minst 95 % av produkten består av naturliga ingredienser.

Kollektionen Conscious Beauty från H&M

Den här kedjan har redan lanserat kollektionen Conscious: produkter som tillverkats i enlighet med balanserad utveckling. Sedan februari finns även dess systerkollektion i butikerna: Conscious Beauty. H&M Conscious Beauty är en serie kroppsvårdsprodukter med dubbel effekt:

  • livligt, tack vare de vårdande ingredienserna från frukter,
  • avslappnande, tack vare aromaterapin med lugnande ingredienser.

Bland de ekologiska produkterna i kollektionen finns 30 kosmetiska produkter för håret och kroppen. H&M säger att kollektionen bland annat består av ansiktsmasker (tre sorter), läppbalsam (i fem smaker: blåbär, vanilj, citron, kanel och hallon), duschkräm, schampo (även torrschampo) och handkräm. Här finns även deodorant utan skadligt aluminium, och en innovativ produkt: hårolja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *