Den nya kollektionen från Dolce & Gabbana, Rosa Look 2016

Den nya kollektionen från Dolce & Gabbana, Rosa Look 2016, är kosmetika som hjälper alla kvinnor skapa en elegant och romantisk sminkning. Bland dessa produkter finns läppstift, rouge, ögonskugga, ögonpenna, lipliner och nagellack. All kosmetika går i nyanser av rosa och beige, med små undantag som grönt nagellack.

Dolce Matte rosa läppstift ger en vacker färg, återfuktar, och gör läpparna mjuka och lena. Redan från den första appliceringen får du en vacker och intensiv färg, och tack vare den krämiga konsistensen distribueras fint över läpparna. Läppstiftets form passar läpparna perfekt, och ett drag räcker för att täcka läpparna med färg. Innan appliceringen bör konturerna markeras med Dolce & Gabbana Precision Lipliner innan de fylls i med läppstift. Både läppstift och lipliner finns i flera nyanser beige, rosa, brunt och rött.

Dolce & Gabbana Smooth Eye Colour Quad ögonskuggor är en annan produkt från vårkollektionen. De är mycket pigmentrika och ger en matt och skimrande yta. De kan appliceras både våta och torra. Ögonskuggor från Dolce & Gabbana håller i upp till 8 timmar, samlas inte i ögonens veck, och faller inte av. I butikerna säljs 16 olika nyanser i guldfärgade paletter med en spegel och två applikatorer. De här ögonskuggorna är perfekta för att skapa såväl klassiska och diskreta sminkningar som starka, rökiga ögon.

Dolce& Gabbana Intense Khol Eye Crayon kompletterar din ögonsminkning. Den är mycket mjuk, vilket gör att den distribueras enkelt och inte gnids av på huden. Den innehåller inga dofter och orsakar inga irritationer, så den kan användas av personer med känslig hud runt ögonen. Den finns i flera nyanser: vitt, blått, brunt, grått och svart.
Dolce & Gabbana erbjuder även mascaran Intenseyes Black Intensity. Den här kosmetikan ger samma effekt som falska fransar: böjda, tjocka och välkammade. Du bör applicera produkten i en sicksack-rörelse, som börjar vid basen och slutar vid topparna. Använd toppen av borsten på det nedre ögonlocket. Mascaran klumpar inte ihop fransarna och lämnar inga fläckar.

Dolce & Gabbana Luminous Cheek Colour rouge erbjuder en diskret yta. Det får ansiktet att stråla, bli fräschare och kännas yngre. Små, skimrande pigment gör huden ljusare och yngre. Kosmetikan finns i 13 nyanser av rosa, brunt och rött. Rouge bör appliceras i liten mängd under käkbenen. Använd den lilla borste och spegel som medföljer produkten för att applicera den.

I serien Rosa Look 2016 finns även Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer. I butikerna säljs hela 41 nyanser beige, rosa, rött, violett, grönt och blått! De täcker nagelplattorna helt och hållet, vilket räddar dig från fläckar, luftbubblor och fula lager. De är långvariga, går inte sönder, och står emot skador. Vissa av Dolce & Gabbanas nagellack innehåller brokad, vilket ökar naglarnas skimrande effekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *