Ny kollektion kosmetika från Estee Lauder: Resilience Lift

Estee Lauder har lanserat en ny serie kosmetika för ansiktet – Resilience Lift. I den nya serien hittar vi: skimrande olja, ansikts- och nackkräm med SPF 15, ögonkräm, och en kompakt kräm. Produkterna kännetecknas av ljusrosa burkar och flaskor med guldfärgade korkar. Endast seriens foundation har en blå förpackning.

Kosmetikan från Estee Lauders serie Resilience Lift är framtagen för kvinnor med mogen hud som börjat visa tecken på åldrande – rynkor, fläckar, missfärgningar. Alla produkter är kliniskt testade, och enligt produkterna ska de inte orsaka akne eller pormaskar. Deras främsta uppgift är att återfukta huden och ge den bästa möjliga vård. Sådana effekter är tätt sammankopplade med en generell förbättring av hudens tillstånd, av att göra rynkorna mjukare, och att göra missfärgningar ljusare. Kosmetika från Estee Lauder gör att hudfärgen blir mer symmetrisk och att mängden kollagen och elastin i huden återställs. Kosmetikan reducerar dessutom mörka cirklar och svullnad under ögonen, och skyddar håret mot solens strålar och föroreningar.

Krämer och olja från serien Resilience Lift bör appliceras på rengjord och torr hud i ansiktet. Du kan applicera dem två gånger om dagen: på morgonen innan sminkning och på kvällen efter att du använt en skrubb och ansiktsmask. En liten mängd av produkten (ögonkräm, olja eller ansiktskräm) kan appliceras på huden. Gör cirkulära rörelser för att massera in produkten i huden innan den absorberas. Du kan även massera huden runt ögonen och i pannan för att främja blodcirkulationen i hudcellerna, göra huden mjukare, och påskynda absorberingen av kosmetikans vårdande ingredienser.

Det är något lite annorlunda med den foundation som finns i serien Resilience Lift från Estee Lauder. Den här produkten kan enkelt ersätta vanlig foundation, för den täcker imperfektioner och liknar hudens toner på ett mycket naturligt sätt. Den säljs i en blå, kompakt förpackning. Inuti förpackningen finns en spegel, kosmetikan, och en applikator. Krämen finns i fyra olika nyanser: Linen, Ivory Beige, Pale Almond och Biscuit. Den är kliniskt testad och bör därför inte orsaka pormaskar, och krämen är skonsam mot känslig och allergisk hud. Krämen skyddar dessutom huden mot solens strålar tack vare dess SPF 15.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *