Hårfärgning med Highlighting Foam Strips

Highlighting Foam Strips för hårfärgning är ett innovativt och praktiskt tillbehör som kombinerar teknologi med miljötänk.

foam wraps hårfärgning Colorcuts

De nedbrytningsbara stripsen är tillverkade av 80% återvunnet material och förhöjer estetiken och komforten när du färgar håret. Den unika beläggningen gör att de inte glider av håret, och remsorna boostar effekten av flamboyage, baleyage, sombre eller ombre. Remsorna funkar för alla färgtekniker, har vackra färger, fantastiskt grepp, hög hållbarhet och ger exakta, jämna resultat.

ColorCuts – snygga och praktiska skumremsor

Dessa termiska och lättviktiga strips kommer i en praktisk behållare för snabb och enkel färgbehandling. Starkt grepp och hållbarhet levererar underbara och jämna resultat över hela håret. Polystyrenmaterialet förhindrar att färgprodukten rinner av håret. Inget mer aluminiumfolie som skadar håret!

Ordentlig luftcirkulation mellan lagren innebär minimal termisk och mekanisk skada på håret. Remsorna sliter inte på håret när du avlägsnar dem, och den semitransparenta beläggningen garanterar full kontroll över färgningsprocessen.

color cuts foam wraps hårfärgning

Det flexibla och mjuka materialet passar direkt i din hand och effektiviserar färgbehandlingen. Skumremsorna gör hårfärgningen enkel och snabb. De gör att du enkelt kan skapa de vackraste och trendigaste frisyrerna.

Lätta skumremsor för färgbehandling med flera lager

Dessa strips är snälla mot håret, icke-irriterande och förhindrar att håret överhettas. De kan böjas, klippas och vikas enligt behov. Det speciella materialet gör att de kan tvättas och återanvändas, vilket gör att 200 remsor räcker till 800 användningar.

De är otroligt lätta att använda vilket ger fantastisk bekvämlighet vid färgbehandlingar. Allt du behöver göra är att separera en sektion av håret, placera remsan under och applicera färgprodukten. Sen viker du remsan och – efter lämplig tid – drar försiktigt bort den från håret. Tvätta och återanvänd.

Enkla justeringar, noll risk för skada eller irritation, miljövänliga lösningar – introducera Highlighting Foam Strips till din frisörsalong för att sticka ut i mängden.

Maltesiska ColorCuts

Detta varumärke skapar högkvalitativa, miljövänliga produkter som hänger med i trenderna i frisörvärlden. Hårfärgning i flera steg behöver inte vara en mardröm längre. Denna attraktiva accessoar kan effektivisera arbetsflödet, förenkla färgningsprocessen och boosta resultaten.

Highlighting Foam Strips är lättanvända tillbehör som levererar unika och spektakulära resultat. Skumremsorna erbjuder toppkvalitet och estetik för din frisörsalong. Miljövänlighet och modernitet är den bästa kombinationen!

återanvändbara inpackningar för hårfärgning

Skumremsorna på 100×305 mm är praktiska och mångsidiga verktyg som uppskattas av proffs, praktikanter och lärlingar över hela världen. Det är ett användbart tillbehör för erfarna proffs, och ett måste om du vill lära dig hårfärgning med flera lager.

De praktiska remsorna möjliggör multidimensionell färgbehandling och deras unika beläggning ökar effekterna av hårfärgen. Materialet förhindrar att håret överhettas och behåller optimal temperatur samtidigt som de håller sig svala.

Detta innebär 100% kontroll över varje steg i färgbehandlingen. Du kan göra justeringar snabbt för att rätta till små misstag. Skumremsorna glider inte av håret utan håller sig på plats under hela färgläggningen. Det högkvalitativa materialet skadar inte håret, överhettar inte håret och ger dig total kontroll.

Introducera de revolutionerande ColorCuts Foam Strips i din frisörsalong och locka fler kunder!

Mer information kan hittas på de officiella webbplats – colorcuts.mt