De bästa bryntvålarna – VÅRA BÄSTA VAL

Ögonbryn som stylats med tvål? Visst! Precis när vi började tro att inget skulle kunna överraska oss när det gäller brynsmink dök tvålbryn upp och visade sig vara en succé som blev viral över hela världen. Denna teknik för att styla brynen är unik i sitt slag. Förr i tiden stylade man hårstrån med hjälp av glycerintvål. Metoden var bra, men inte perfekt. Det är därför det nu finns många specialtvålar som är specifikt avsedda för brynstyling. Vilken är den bästa? Fortsätt läsa för att ta reda på vilka våra bästa val är och välja den bästa för dig själv.

främsta bryntvålarna

HUR GÖR MAN TVÅLBRYN?

Ögonbryn stylade med tvål ser enastående ut och vissa säger att de påminner om ögonbryn efter en lamineringsbehandling! De är jämnt och vackert skulpterade, snyggt bakåtkammade och lite styva så att effekten kan hålla hela dagen – så länge du väljer den bästa bryntvålen, förstås.

Många vill börja sitt äventyr med tvålbryn och undrar om det är svårt att få till tvålbryn. Det är de inte! Den här tekniken för brynstyling har blivit populär tack vare det faktum att det är en barnlek!

Se själv hur man gör tvålbryn steg för steg:

STEG 1: Förbered dina ögonbryn

Se till att dina ögonbryn är rengjorda, torra, oljefria och att det inte finns några sminkrester på huden. Det är bäst att rengöra dem med micellärt vatten.

STEG 2: Ta fram en bryntvål

I det här fallet fungerar inte principen ”ju mindre, desto bättre”. Bryntvålar är effektivare om du använder en större mängd av produkten. Helst ska hela spoolie-borsten täckas med den. De flesta färdiga tvålar kräver inte användning av vatten eller andra vätskor. Du kan använda dem direkt ur behållaren.

STEG 3: Kamma brynhåren

Börja från den nedre linjen och den inre kanten (håren närmast näsan), svep spoolie-borsten uppåt och kamma och styla ögonbrynen. Dina hårstrån behöver inte vara placerade så att de nästan står vertikalt – du kan borsta dem mot tinningarna. Det är borstningen som skapar den önskade formen. Kom ihåg att spoolie-borsten ska tryckas stadigt mot huden. Skulptera dina hårstrån tills du är nöjd med slutresultatet.

STEG 4: Låt tvålen torka

Detta tar vanligtvis mellan en till två minuter. Traditionella glycerinbaserade bryntvålar torkar ganska långsamt, men moderna produkter torkar mycket snabbt!

STEG 5: Fyll i ögonbrynen och måla dem om du vill

Dina tvålbryn är tekniskt sett färdiga, men om du ser några glesa områden kan du fylla i dem: välj ett puder, en penna, en pomade eller en liner. Välj produkt beroende på dina preferenser – du har säkert din favorit. Skapa extra hårstrån där det finns luckor och fläckar eller fyll i hela brynet för att ge en starkare definition. Klart!

Den bästa ögonbrynstvålen – vilken ska du välja för att skapa tvålbryn?

Undrar du vilken stylingprodukt för bryn du ska välja? Vilken är den mest rekommenderade bryntvålen? Vilken är mest effektiv? Vår rangordning bör undanröja alla frågetecken. Lär känna den bästa bryntvålen och kom ihåg att även om vanliga, glycerinbaserade tvålar användes för flera decennier sedan var de inte lika bra som de som finns tillgängliga idag – innovativa tvålar som inte flagnar, inte behöver blandas med vatten eller ger en stram hudkänsla.

De bästa bryntvålarna – VÅRA BÄSTA VAL

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – den bästa bryntvålen

den bästa bryntvålen nanobrow eyebrow styling soap

Storlek: 30g

Det kan faktiskt hända att du slutar läsa här, för du har precis hittat den bästa tvålen för brynstyling! Nanobrow Eyebrow Styling Soap har alla egenskaper hos den perfekta tvålen: den har en perfekt tjocklek, är lite gelliknande, klibbfri och inte alls fet. Den har en förfinad formula och en behaglig konsistens: brynstyling med den här produkten är ett rent nöje! Inte undra på att den rekommenderas så ofta: den ger de mest häpnadsväckande effekterna, har en stor volym och ett attraktivt pris för hög kvalitet! Naturligtvis behöver du, som det anstår en anmärkningsvärd bryntvål, inte blanda den med vatten: öppna bara behållaren så har du en färdig produkt med felfri konsistens. Den här bryntvålen formar utmärkt bra och är inte alls flagnande. Glöm den obekväma känslan av stram hud! Är du redo för ett laminerat utseende på brynen? Nanobrow Eyebrow Styling Soap gör det möjligt! Effekterna är verkligen fenomenala!

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Storlek: 8 g

Kanske undrar du varför en produkt med ”vax” i namnet jämställs med en bryntvål. Jo, denna unika sminkprodukt, som släppts av en ”brow queen”, beskrivs ofta som den första tvålen avsedd för bryn som kombinerar egenskaperna hos både tvål och vax. Är Anastasia Beverly Hills den bästa bryntvålen? Det är definitivt en strålande sådan som du kommer att älska för sin effektivitet och speciella gel- och vaxkonsistens. Dess pris och storlek är lite skrämmande men om du gillar produkter som släppts av en känd person är det rätt val för dig – Anastasia Soare är en legend när det gäller skönhetsindustrin, vilket också är anledningen till att hennes bryntvål är så känd och rekommenderad.

3. Tood Turn It On Soap Brows – en bra bryntvål

Storlek: 57 g

Kapaciteten hos den här tvålen är förbluffande. Får dess effektivitet dig att säga: Det här är min bästa bryntvål! Förmodligen, särskilt om du gillar retro och har tid att blanda den med vatten. Numera – detta måste sägas – är det inte den mest rekommenderade bryntvålen, även om den på den tiden var en av de populära. Dess fördel är en enkel ingredienslista och effektivitet. Priset är inte riktigt budgetvänligt men du kommer att gilla att förpackningen är återvinningsbar och att bläcket som används för att trycka texten på behållaren är miljövänligt.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Innehåll: 20 g

Ibra Makeup – har det faktum att den för tankarna till en berömd fotbollsspelares namn hjälpt till att göra tvålen känd? Tja, det är inte den bästa bryntvålen där ute, men den förtjänar ett omnämnande i vår topplista. Kvaliteten är inte den högsta, många recensioner kan bevisa det. Bryntvålen är inte särskilt rekommenderad: den torkar rätt långsamt, håller ganska bra och är bara något långvarig. Dess fördel är att den inte behöver aktiveras med vatten. Storleken på bryntvålen är medelstor. Det är klokt att göra ett allergitest före första användningen, för att kontrollera om den orsakar någon irritation på din hud.

5. West Barn Co. Soap Brows

Storlek: 25 g

En av de första bryntvålarna, så den hade mycket tid (och ingen konkurrens) på sig att bli populär. Numera undviker vi att använda tvålar som kräver vatten – West Barn Co. rekommenderar att man använder en speciell spray för att aktivera produkten. Det är därför den inte riktigt är ett vanligt val bland vanliga konsumenter eller professionella makeup-artister. Kanske har du tidigare ägt den. Om du är nostalgisk över detta faktum – kanske du köper en till! Om den bästa bryntvålen är viktigare för dig – välj vinnaren från den här listan.