En produkt, sex oljor: Nanoil för torrt och skadat hår

Den kombinerar egenskaperna i sex naturliga, vegetabiliska oljor. Produkten innehåller innovativa ingredienser som stimulerar hårets tillväxt och förhindrar håravfall. Den verkar inuti hårets rötter och på hårets yta. Nanoil för hår med hög porositet är räddningen för uttorkat, skört, slitet och mycket svagt hår.

Vårt hår behöver en skonsamt och personlig omvårdnad. Dess skick kan försämras från dag till dag på grund av skadliga faktorer, till exempel den heta solen, luftföroreningar, värme från hårtorken eller plattången, etc. Hårets känsliga struktur består av tusentals små fibrer som enkelt kan skadas. Håret blir svagt och slitet när dessa fibrer höjs. Hårets porositet visar hur skadat håret är. Om dess porositet är hög innebär det problem.

1 Hårtyp

Hår med hög porositet kräver skonsam och effektiv omvårdnad. Nanoil för hår med hög porositet erbjuder denna sorts omvårdnad. Skonsam, så att skicket inte försämras. Effektiv, så att oljan fungerar effektivt och löser problemet. Hög porositet innebär att fibrerna har höjts till max. När detta yttre lager blir skadat och poröst sker två saker: håret förlorar snabbt sin fukt och sina näringsämnen, och det blir lättare för externa faktorer (t.ex. toxiner) att påverka hårets känsliga struktur. Resultatet? Ogräsliknande, uttorkat, stelt, skört, och livlöst hår med kluvna ändar. Livlöst hår som är nästan omöjligt att styla.

1 av 3 flerfunktionella oljor

Nanoil för hår med hög porositet tillgodoser behoven som slitet hår har. Den skonsamma omvårdnaden är nödvändig för den här sortens hår. Nanoil är en exklusiv behandling som baseras på naturliga oljor, vilket är perfekt för hårets struktur. Flera månaders forskning på mänskligt hår och test av hundratals naturliga ämnen har resulterat i ett elixir som äntligen kan ge håret sin hälsa och skönhet tillbaka.

Nanoil för hår med hög porositet:

 • återskapar keratin i hårets struktur,
 • förhindrar håravfall och återfuktar,
 • stärker det skyddande lagret genom att angripa fibrerna,
 • gör håret mjukare och mindre statiskt,
 • ger håret vacker glans,
 • stärker hårets rötter och förhindrar håravfall,
 • balanserar hudens pH-värde och talgkörtlarnas funktioner,
 • ökar hårets volym samt underlättar styling och kamning.

6 naturliga oljor

Nanoil för hår med hög porositet består av sex fantastiska naturliga oljor. Det är inte vilka oljor som helst: de här innehåller fettsyror som passar skadat hår. När hår har hög porositet är det viktigt att reparera och skydda det. Detta kan uppnås med hjälp av en stor mängd omättade fettsyror. Nanoil för hår med hög porositet innehåller ett flertal oljor som är perfekt anpassade för skadat hår och dess struktur.

Sötmandelolja – en mjukgörande ingrediens som gör håret mjukare och skyddar det från att bli skört. Det behandlar hårbotten och minskar irritation.

Arganolja – skyddar håret mot höga temperaturer och reparerar håret genom att behandla fibrerna.

Nattljusolja – arbetar med hårbottens celler, kontrollerar talgkörtlarnas funktioner, och bevarar fuktnivån.

Avokadooljal – förhindrar vattenförlust, mjukgör hårets fibrer, gör håret mindre statiskt, och ger det mer glans.

Maracujaolja – har starka antioxiderande egenskaper som främjar hårbottens balans, vilket hindrar håret från att bli oljigt och gör det mer elastiskt.

Bomullsfröolja – skyddar de känsliga hårtopparna och motverkar klyvning, förbättrar fuktnivån, och gör håret mjukare.

8 extra ämnen

Förutom naturliga oljor innehåller Nanoil för hår med hög porositet fler fördelaktiga ämnen. Effekten hos de noggrant utvalda vegetabiliska oljorna förstärks av åtta extra ämnen, som alla spelar en viktig roll för produkten. De förstärker oljornas effekter och bidrar med andra intressanta egenskaper.

Panthenol – bidrar till att reparera håret och ger det extra glans.

Keratin – förbättrar keratin i hårets struktur och reparerar skador.

Kerastim – förhindrar håravfall genom att stärka hårets rötter.

Baicapil – stimulerar hårets tillväxt och utseende.

Vitamin E – är antioxiderande och motverkar hårets åldrandeprocess.

Silke – underlättar styling och gör håret mjukare.

Lanolin – gör skadat hår mjukare och mer elastiskt, och ger det glans.

UV-filter – minskar UV-strålningens skadlighet.

100 ml

Flera värdefulla ingredienser med olika egenskaper gömmer sig i den eleganta svarta flaskan. Nanoil är lika med enkelhet och minimalism. Flaskans design bjuder inte heller på överdrivna dekorationer. Den är gjord i hållbart glas och den bekväma pumpen underlättar appliceringen, precis som den ovanliga formen som erbjuder en underbar smidighet. Den fina flaskan innehåller flytande guld – en blandning av naturliga oljor och flera ämnen som gör Nanoil för hår med hög porositet till den bästa produkten för skadat hår. Denna kosmetiska produkt erbjuder komplex omvårdnad och passar varje hårtyps individuella behov. Produkten kan användas på flera sätt.

3 versioner av Nanoil hårolja

Nanoil är en serie hårprodukter som består av tre oljor. Vi har redan gått igenom Nanoil för hår med hög porositet, som passar skadat hår bäst. Du kan också välja mellan:

– Nanoil för hår med mellanhög porositet som inte klarar av styling, rakt eller tungt hår, och hår som behöver permanent skydd (med nio naturliga oljor: cedar, kokos, argan, ricin, shea, babassu, maracuja, monoi och cupuacu).

– Nanoil för hår med låg porositet vars skick håller på att försämras, som ofta blir skört, drabbas av kluvna toppar, torrhet och skörhet (med sex naturliga oljor: argan, macademia, marula, jojoba, maracuja och kokos).

15 Comments “En produkt, sex oljor: Nanoil för torrt och skadat hår”

 1. Marita

  Jag kan se mina två favoritoljor i kompositionen 🙂 Jag tror att jag kommer köpa den här oljan och prova den :))

  Svara
 2. Nicole

  Det låter bra, jag måste testa det! 🙂

  Svara
 3. Mart@

  Jag har denna olja och använder den inte bara som hårolja, utan varje gång efter hårtvätt lägger jag lite till mitt hårbalsam. Det är grymt för torrt hår. Jag gav till och med upp med att använda fuktgivande hårmasker eftersom den här produkten är tillräckligt för mig 🙂

  Svara
 4. Emma

  Jag har nyligen börjat med hårolja och jag gillar att använda bomullsfröolja, jag älskar vad det gör för mitt hår :)) Det blev mjukt och vackert;)

  Svara
 5. Kajsa

  För mig fungerar inte enskilda oljor lika bra som en kombination. Jag gillar bara oljeblandningen som finns i nanoil

  Svara
 6. Malin

  Det är så bra att förutom oljor finns det också andra fördelaktiga ingredienser. Synd det är dyrt; (

  Svara
 7. Katja M

  Flaskan imponerade inte på mig men kompositionen är riktigt bra!

  Svara
  • Maribelle

   samma som effekterna! Det är ett perfekt botemedel mot mitt skadade hår

   Svara
 8. KarinK

  Jag är inte säker på vilken jag ska köpa ;( den för medium eller hög porositet?:(

  Svara
  • Eva

   Jag var inte säker heller så jag tog testet tillgängligt på nanoil webbplatsen och det hjälpte mig mycket! det matchar perfekt!

   Svara
 9. Hannah

  Det är en mycket intressant produkt, jag kan prova det någon dag. För nu är jag nöjd med min morrocanolja.

  Svara
 10. Zara

  Denna olja hjälper mig mycket när mitt hår faller av.

  Svara
 11. Evelyn

  Mina hårtoppar har äntligen slutat gå av

  Svara
 12. Nicole

  bra! Jag måste beställa det då 🙂

  Svara
 13. forelskadkaramell

  Jag rekommenderar macadamiaolja

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *