Keratin Hair Mask: Vilken är bäst? GENOMGÅNG AV DE BÄSTA PRODUKTERNA

Keratin är hårets viktigaste byggsten och gör det friskt och starkt. När nivån av keratin avtar, börjar håret se värre och värre ut, får skador, går av, klyvs och det yttre lagret blir poröst. Som ett resultat förlorar håret glans och ser matt ut. Låt inte ditt hår utsättas för det! Förbättra det med rätt produkter istället. Håll det starkt genom att ständigt ge det extra keratin i en bra mask. Vet du vilken hårmask med keratin som fungerar bäst? Ta en titt på vår ranking för att hitta rätt!

Varför har nivån av keratin i håret minskat?

Keratinnivån sjunker vanligtvis på grund av olämpliga hårvårdsprodukter, fel behandling av håret (mekanisk skada genom att dra, rycka, gnida), kemisk behandling, färgning, blekning, etc.

Samtidigt kan hårets skick förvärras på grund av ohälsosam kost, stress, medicinering eller väderförhållanden. Självklart är hårets största fiende värmestyling, föning (med het luft), och produkter som innehåller skadliga ingredienser. Alla dessa faktorer orsakar brist på keratin, vilket snabbt gör att håret går sönder och ser sämre ut.

Varför är keratin viktigt för håret?

Vi redan berättat att otillräckliga mängder av keratin förvärrar hårets skick och utseende. Eftersom håret är uppbyggt av keratin behövs det för att hålla håret friskt, motståndskraftigt och snyggt. En tillräcklig mängd keratin betyder också slätt hår eftersom det externa lagret då inte har några porösa luckor.

Keratin är ett protein som är viktigt för både hår och naglar. Det bygger upp de yttre och inre lagren av hårstråt, och produceras i hårsäckarna. Det gör håret friskt och motståndskraftigt, och är dessutom fullt av aminosyror som säkerställer en god tillväxt för hår (glycin, alanin, cystein).

Hur kan man fylla på keratinnivån i håret?

Du behöver lägga till någon kreatinbaserad produkt till din hårvårdsrutin. Det är det enda effektiva sättet att laga skadat hår. Keratinmolekyler fyller i porösa luckor och jämnar ut det yttre skiktet av hårstråt. Den bästa bäraren för keratin är en hårmask eftersom du lämnar i den i håret tillräckligt länge för att låta den arbeta och reparera håret.

Hur väljer du den bästa hårmasken?

Du behöver inte bläddra igenom alla skönhetsbloggar och tillbringar timmar på att jämföra massor av produkter. Vi har gjort det åt dig! Vi analyserade ingredienser, effekter, recensioner, etc., så att du enkelt kan välja den bästa hårmasken med keratin. Vi presenterar de bästa produkterna som verkligen hjälper ditt hår. Hitta den mask som du vill införliva i din hårvårdsrutin genom att läsa vår ranking och skaffa den bästa hårmasken med keratin.

Var kan man köpa en bra hårmask med keratin?

Hårsalonger kan erbjuda massor av professionella hårmasker men de är dyra på grund av höga marginaler. För att undvika att betala för mycket kan det vara bättre att kontrollera om en produkt du gillar har en officiell webbsida eftersom du kan räkna med det bästa priset och goda rabatter när du köper direkt från producenten.

DEN BÄSTA HÅRMASKEN MED KERATIN: GENOMGÅNG AV DE BÄSTA PRODUKTERNA

NANOIL KERATIN HAIR MASK 300 ml

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Den bästa hårmasken baserad på högkvalitativt keratin och berikad med pantenol: en annan viktig ingrediens för att hålla håret vackert och friskt. Recensenter säger att de äntligen hittat en mask som verkligen fungerar och har ett rimligt pris och som ger dig bästa kvalitet och underbar effekt. Nanoils mask rekonstruerar inte bara håret utan också förstärker också hårstrået, förbättrar strukturen och gör håret mjukare, lenare, och mer glänsande. Allt händer med bara en applikation! Nanoil ger oss en chans till en hemmabehandling av salongskvalitet. Ett recept på fantastiskt hår av Nanoil? Använd masken en gång per vecka och låt den sitta i 20 minuter för att få strålande vackert hår.

Nanoils webbsida: www.nanoil.se

KEUNE CARE KERATIN SMOOTH MASK 500 ml

Denna dyra mask har en utjämnande effekt och är lämplig för fint eller normalt hår som tenderar att bli krusigt. Den har en fuktgivande effekt också. Bortsett från keratin innehåller masken provitamin B5 och sheasmör, som slätar ut och håller borta statiska hårstrån. Keune Care-masken skyddar dessutom mot extrema temperaturer. Produkten lämnas kvar i håret i bara två minuter… Är det tillräckligt för att fixa skadorna?

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONELL MASK 200 ml

Keratin-masken från Phyto har ett högt pris och kommer i en liten förpackning men det förbättrar definitivt svagt hår och har många fans. Den passar glåmigt, torrt och fint hår, har en krämig konsistens och är lätt att använda. Masken innehåller växtbaserat keratin från 18 aminosyror som imiterar verkligt keratin. Masken är berikad med sällsynt sapotesmör som fungerar på samma sätt som sheasmör och baobabolja som ger håret gott om återfuktning.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER 200 ml

En annan effektiv hårkonditioneringsprodukt är mycket liten och tyvärr, mycket dyr, vilket skrämmer bort många människor. Lönar det sig att skaffa en dyr produkt som tar slut snabbt? Global Keratin-masken är gjord med en speciellt utformad blandning av vitaminer och peptider. Den är designad för hår som har tappat glans och blivit svagt. Keratin och Juvexin Complex ger näring och gör håret motståndskraftigt mot skador.

SAPHIRA KERATIN MINERAL MUD 250 ml

Liten storlek, ganska högt pris men ganska bra effekt på håret. Saphiras mask är en ganska anmärkningsvärd hårmask. Naturligtvis är keratin den ingrediens som vi letar efter, och den finns i denna produkt, men det är inte den viktigaste komponenten. Mineraler (26 stycken!) från Döda havet spelar nyckelrollen i masken som ger näring, håller tillräcklig hög nivå av fukt i håret och har en stärkande effekt.

L’ANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE 210 ml

L’Anza Keratin Healing Oil är en annan dyr och liten produkt. Det är dock mycket bra för ditt hår. Det ger dig snabbt en hälsosam glans och förstärker alla typer av hår, särskilt skadat, torrt, och styvt hår. De exceptionella ingredienserna gör att L’Anza Keratin Healing Oil sticker ut från mängden. Bortsett från keratin, innehåller det abyssinolja, kaffefröolja, acaiolja och babassuolja. Formeln är perfekt för grovt, ostyrigt eller matt hår. Oljorna skyddar mot skador och slätar ut håret medan proteinerna återuppbygger skadat hår.