Diorskin Forever – Make-up Forever

Dior erbjuder något alldeles särskilt för kvinnor: en serie kosmetika som skapar en perfekt sminkning. Diorskin Forever är en bas, foundation och ett puder – allt i eleganta och praktiska förpackningar. De ger en otrolig glädje som inte bör nekas någon.

Diorskin Forever – Ever Wear bas jämnar ut hudens färg och kamouflerar porer. Den har SPF 20, vilket förhindrar missfärgningar och torr hud. Kosmetikans nyans är universell, så den passar alla hudtyper. Kom ihåg att applicera produkten så precis som möjligt runt ögonen, läpparna och näsan. Ett lager räcker för att förbereda huden för applicering av resterande Dior-produkter.

Diorskin Forevers foundation är fri från oljor, så den är perfekt för oljig hud och kombinationshud. Den halvt flytande konsistensen tillåter snabb och smärtfri applicering utan en maskliknande effekt. Diorskin Forever kamouflerar alla imperfektioner i huden, som pigmentfläckar, mörka cirklar under ögonen, rynkor och pormaskar. Seriens foundation innehåller SPF 35, vilket tillsammans med basen skyddar huden. Vi kan välja bland 16 olika nyanser av beige och brunt. Produkten appliceras med den särskilda svampen Backstage Blender, vars form passar ansiktet. Svampens runda ände låter dig täcka områden som är svåra att nå, som näsan eller läpparna.

Diorskin Forever – Ever Control puderär en perfekt produkt för att avsluta sminkningen. Den bevarar tidigare applicerad kosmetika, gör huden mattare, och får den att se frisk och fräsch ut. Produkten appliceras med en liten borste. En liten mängd räcker för att framhäva din skönhet och sminkning. Om huden börjar glänsa på grund av överflödig talgproduktion behöver du förbättra området med matt puder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *