Rangordning av de 7 bästa klusterfransar för hemma applikation

Jakten på den perfekta, naturliga ögonfranshalvcirkeln verkar oändlig. Kvinnor provar olika produkter och behandlingar för att uppnå effekten de alltid har drömt om. Naturliga fransar har begränsningen dock att de efter 3 månader måste ge vika för nya. Så klusterfransar för hemmaapplicering verkar vara det bästa sättet att tjocka ögonfransarna!

Rangordning av DIY ögonfransförlängningar – de säkerställer att du kan nå ditt mål!

Skönhetsmarknaden utvecklas ständigt. Så det är inte förvånande att kvinnor följer alla nya trender och releaser med stort intresse och uppmärksamhet. Upptäckande på klusterfransar för hemmaapplicering väckte verkligen ett visst intresse. DIY fransförlängning? Tack vare lösögonfransarna är det inte bara möjligt, men också enkelt!

Denna produkt anses vara en verklig revolution inom ögonfransstilande. Det säkerställer att du kan uppnå spektakulära resultat på några minuter.

Flera skönhetsmärken har börjat släppa sina produkter. De överträffar sig själva med idéer om hur man kan fånga kvinnors uppmärksamhet. Marknadsföringsinsatserna är omfattande. Av denna anledning undrar kvinnor alltmer vilka klusterfransar som faktiskt förtjänar uppmärksamhet.

Det är därför som denna rankning involverar produkter från olika märken. Alla dessa klusterfransar är designade för DIY applicering hemma. Alla av dem är också tänkta att säkerställa snabb, enkel och hållbar applicering.

Ändå kan du se vissa skillnader mellan specifika satsar för fransförlängning hemma. Det är detaljerna som avgör om applikationen verkligen kommer att vara snabb och smidig, eller om den kommer vara lite mer bekymmersamt.

Ögonfranskluster för hemmaapplicering – vilka produkter sticker ut?

Valet av franskluster för DIY applikation kan vara ganska problematiskt för de flesta kvinnor. Lokala och online skönhetsbutiker är fulla av produkter från olika märken. Alla kan verka lockande att prova.

Du bör dock komma ihåg att många tillverkares löften ibland inte bekräftas i verkligheten. Därför finns vi här med våra förslag som kan uppfylla dina förväntningar!

1. Nanolash cluster lashes – DIY Lash Extensions

Rangordningen börjar med den starkaste kandidaten. Utan minsta tvivel måste det här vara DIY Lash Extensions från Nanolash. Varumärket leder vägen med en mängd olika ögonfransvårds- och stylingprodukter.

Nanolash har nyligen släppt DIY Lash Extensions för applikationer hemma. Produkten fick omedelbart ett extremt positivt mottagande från kvinnor. Vad mer är, tjejer är ivriga att dela positiva recensioner om det online.

DIY Eyelash Extensions kommer i en sats eller en förpackning. Förpackningen innehåller 36 klusterfransar. I genomsnitt kräver en applikation användning av 4 kluster. Som ett resultat, med en förpackning, kommer du att kunna skapa 4 fransstiler eller mycket mer om du bestämmer dig för att återanvända fransarna – många recensioner indikerar att Nanolash klusterfransar är återanvändbara.

Det finns också ett stort utbud av klusterfransar att välja mellan. Varje fodral innehåller fransar i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. De finns också i 8 stilar att välja mellan. Som du lätt kan gissa, detta ger obegränsade möjligheter till att styla ögonfransar. DIY Lash Extensions fungerar bra för både Russian Volume stil ögonfransar men också som skonsamma fransförlängningar för vardagsbruk.

DIY Eyelash Extensions kommer i en snygg, iögonfallande fodral, som skyddar dem från skador under transport och gör att du kan förvara dem bekvämt.

Det är värt att notera att en komplett sats för ögonfransförlängning också finns till försäljning. Den innehåller – förutom klusterfransarna:

  • Nanolash bonder – den används för att limma klustren och blir klibbig på bara 30-60 sekunder;
  • Nanolash sealer – det hjälper till att ta bort det klibbiga lagret som binder lämnar;
  • ögonfranspincett – gjord av rostfritt stål;
  • remover – den låter dig ta bort klusterfransarna utan problem.

DIY Eyelash Extensions är en premiumprodukt. Dessa mjuka och lätta klusterögonfransar smälter perfekt ihop med naturliga fransar. Ägare av känsliga ögon kan också dra nytta av dem! Lösfransklustren för hemmaapplicering från Nanolash orsakar inte irritation eller allergiska reaktioner. De passar perfekt för ögat och tar fram kraften i hela blicken. Appliceringen tar 10 minuter och effekterna varar upp till 5 dagar oavsett vad.

Med tanke på ovanstående fördelar är det inte konstigt att DIY Lash Extensions förtjänade förstaplatsen i vår ranking!

2. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes är ett varumärke som även syftar till att göra det lättare för kvinnor att få ett halvcirkel av fylliga fransar. Ändå förtjänar inte Amor Lashes klusterfransar att kallas en ledare i denna ranking.

Det visar sig att appliceringen av dessa franskluster kan vara lite svårare än med Nanolash klusterfransar. Detta beror på utformningen av bonder som kommer med en inte särskilt exakt applikator. Detta kan orsaka vissa svårigheter vid appliceringen. Det är välkänt att ojämnt applicerad bonder gör det praktiskt taget omöjligt att applicera lösögonfransarna ordentligt.

Trots dessa nackdelar kan Amor Lashes QuickLash Starter Kit väcka intresse. Satsen innehåller klusterfransar av typ C curl i 3 längder att välja mellan. Dessutom innehåller satsen även nödvändiga tillbehör.

Tillverkaren deklarerar att effekterna av en enstaka applicering är tänkta att pågå i upp till 5 dagar. Detta beror dock till stor del på rätt applikation. Med tanke på att kvinnor kan uppleva problem i detta avseende, kan det antas att dessa klusterfransar är designade för de kvinnor som redan har viss erfarenhet.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit klusterfransar är nästa på diagrammet. Detta är en ganska klassisk och grundläggande sats för nybörjare. Det låter dig göra dina egna ögonfransförlängningar på ganska kort tid.

Tillverkaren anger att det bör ta cirka 15 minuter att applicera dessa färdiga klusterfransar. Det är dock nödvändigt att förbereda fransarna ordentligt. Helst bör du böja dem först med en ögonfransböjare och sedan lätt belägga dem med mascara. Tyvärr, till skillnad från Nanolash klusterfransar, kännetecknas de från Lilac St av ganska tjocka borst. De ger en WOW-effekt, men att blanda dem med dina naturliga fransar kan vara lite svårare.

Lilac St Intro Starter Kit innehåller klusterfransar i 5 längder – från 8 till 18 mm. Men alla stilar kommer inte i samma längder. Vissa typer finns i endast 2 längder som 10 och 12 mm. Detta kan i sin tur begränsa din förmåga att anpassa dina fransstil något.

Lösögonfransarna från Lilac St är slitstarka. De ska hålla i ca 4 dagar. Men det tar lite tid att ta hand om dem ordentligt. Det finns heller ingen tydlig information om huruvida de är återanvändbara – granskarnas åsikter är starkt delade i denna fråga.

4. Invisi-Lash Kit TATTI

Nästa plats i denna lista tillhör Invisi-Lash Kit-fransarna från TATTI. Dessa klusterfrans för gör-det-själv-applicering hemma är lätta och mjuka. Dessa kluster finns i tre längder. Förutom lösfransarna innehåller satsen nödvändiga tillbehör för applikationen. Recensenter påpekar dock att den medföljande applikatorn inte är den bästa formen. Detta kan i sin tur göra hela processen med att applicera lösfransarna svårare.

Tillverkaren säkerställer att fransarna kan appliceras på endast 10 minuter. Effekterna av en enda applicering är tänkt att pågå i flera dagar. När det gäller DIY Lash Extensions kan du njuta av så mycket som 5 dagars fransbärning. Tyvärr ger Invisi-Lash Kit från TATTI inget tydligt svar i detta avseende.

Vissa användare påpekar också att satsen kom till dem i mindre än perfekt skick. Tyvärr har TATTIs Invisi-Lash Kit inte samma nivå kvalitetsförpackningar som klusterfransarna från Nanolash. Den dåliga kvaliteten på förpackningen gör det också svårt att lagra klustren efter att de öppnats.

5. Lashify Starter Kit

Härnäst har vi fransarna från Lashify Starter Kit. Dessa klusterfransar för hemmaapplicering utmärker sig genom sin mjukhet och lätthet. Som i tidigare fall kan du välja mellan flera stilar och längder.

Lashify Starter Kit levereras med övriga tillbehör som gör-det-själv fransförlängning. Tillverkaren anger att applikationen kan slutföras på 10 minuter. Användare bekräftar dock inte detta i sina recensioner. De indikerar att det första försöket att applicera klustren inte var det lättaste. Det är värt att notera att sådana recensioner inte dök upp i fallet med fransklustren från Nanolash. Detta är av stor betydelse i praktiken, eftersom satsen från Lashify är den dyraste produkten av detta slag på skönhetsmarknaden och förpackningen innehåller endast 10 klusterfransar. Det betyder att om den första applikationen misslyckas måste du beställa ett annat påfyllningspaket för att försöka igen. Det är inte billigt och innehåller dessutom bara 10 kluster.

Hållbarheten i sig lämnar också en del övrigt att önska. Tillverkaren beskriver det som ”flera dagar”. Så det står inte klart om de kommer att hålla i 2, 3 eller kanske 5 dagar. Du måste också göra allt för att inte utsätta klustren för mekanisk skada. Några dagars livslängd till priset av semipermanenta salongs fransförlängningar är knappast en gynnsam aspekt här.

6. KISS Falscara Starter Kit

KiSS Falscara Starter Kit har lösögonfransar som är lite annorlunda än alla andra. De är tunna och ömtåliga som en fjäder. Detta betyder i sin tur att även om de ser naturliga ut kan de vara ganska mottagliga för alla skador. Du bör hantera dem mycket försiktigt.

Klusterfransar från märket KISS kan appliceras på bara 10 minuter. Användare verkar bekräfta detta påstående. Det finns dock vissa reservationer mot den påstådda hållbarheten. Tillverkaren hävdar att fransarna från KISS Falscara Starter Kit kan hålla i upp till 5 dagar. I recensionerna indikerar dock användare tydligt att för vissa av dem började deras franslook tappa sin estetik efter bara 2 dagar.

Klustren för hemmaapplicering finns i olika storlekar och stilar att välja mellan. Således låter lösögonfransarna från KISS dig skapa vilken fransstil du vill. Du kan använda dem för att skapa Russian Volume stil, men också skonsamma fransförlängningar för vardagsbruk. Men till skillnad från Nanolash klusterfransar är hållbarheten hos denna produkt ganska tveksam.

Du bör också veta att klusterögonfransarna från detta märke bör beläggas med en övernattningsduk som säljs separat varje kväll för att förlänga deras hållbarhet. Dess formula, å andra sidan, gör klustren olämpliga för återanvändning när de väl tagits av.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit tillhandahåller klusterfransar för hemmaapplicering som finns i flera storlekar och stilar att välja mellan.

Dessa fransar kan appliceras på 15 minuter. Denna är något längre än till exempel DIY Lash Extensions från Nanolash. Dessutom rapporterade vissa användare problem med formen på applikatorn som ingår i satsen. Spetsen verkar inte vara utformad för att greppa tunna och ömtåliga fransar.

Ändå är Glamnetic Lash Extensions Kit värd att uppmärksammas. Du kan skapa vilken stil du vill med dessa lösfransar. De är ganska tunna, så damer kan behöva använda lite fler franskluster per applicering.

Tyvärr anger inte tillverkaren tydligt hur länge de kan bäras på ögat. Det betonas bara att Glamnetic Lash Extensions Kit klusterfransar kan bäras i flera dagar. När det gäller Nanolash-fransar var det 5 dagar eller ännu mer. Här måste du dock experimentera lite. Visst är detta en av de största nackdelarna.

DIY fransförlängning – vad lärde vi oss av rankningen?

Ovanstående rangordning är en sammanställning av 7 produkter för enkla DIY fransförlängningar hemma. Den innehåller ett urval av bekväma att applicera klusterfransar, som skiljer sig i små detaljer.

DIY Eyelash Extensions från Nanolash är ledande inom detta område. Dessa klusterögonfransar skiljer sig markant från konkurrenterna. De garanterar full frihet när du stylar dina ögonfransar.

Tjejer, när de gör ditt slutliga val, bör styras främst av dina egna behov och preferenser. På så sätt kommer du att kunna skapa en fransstil du drömmer mest om.