Ögonsminkning med filtpenna! Eyeliner Master Graphic från Maybelline

Att applicera eyeliner kan vara en utmaning, särskilt om man inte är van vid att använda produkten. Som tur är kommer Maybelline nu till vår räddning, och presenterar Maybelline Master Graphic – en eyeliner i en filtpenna som fungerar lika bra såväl för nybörjare som proffs.

Maybelline Master Graphic påminner lite om en tuschpenna: den har en vinklad, skuren topp, ger bäraren en uttrycksfull färg, och har ett lock för att förhindra uttorkning. På bara ett drag får du en tunn eller tjock linje, rak eller ett så kallat kattöga. Om du har några som helst kreativa egenskaper kommer det inte bara något problem att använda denna eyeliner.

Maybellines eyeliner Master Graphic har en djup, svart färg som torkar snabbt. Var bara försiktig så att din eyeliner inte färgar av sig på ögonlocket. Det är därför du ska applicera ögonskugga eller en bas innan du applicerar eyeliner. Maybellines eyeliner Master Graphic stannar kvar på huden under lång tid, gnids inte av, och bleknar inte. Den är ett perfekt komplement för rökiga ögon eller diskret sminkning.

Hur använder man Maybelline Master Graphic? Efter att du applicerat bas och ögonskugga kan du fortsätta med eyeliner. Luta armbågen mot en platt yta och vila handen mot kinden. Rita en linje så nära ögonfransarna som möjligt, i en enda mjuk rörelse. Om det här är första gången du använder eyeliner kan du börja med att rita ett par prickar längs franslinjen, och sedan dra eyelinern mellan prickarna. För att rita en ”svans” kan du dra linjen uppåt och få ögonen att se större ut. Prova att lägga lite tejp eller en sked mot det yttre hörnet som riktmärke. Det här tricket gör det mycket lättare att sminka ögonen. Vet du inte vilken linje du ska rita? I år är tjocka linjer som slutar med en punkt mycket populära, men klassiska linjer ser bra ut på alla. Valet är ditt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *