Audacity in Paris: ny ögonskugga från Lancome


Lancome satsar på vågat smink. Audacity in Paris erbjuder smink för alla tillfällen. Paletten innehåller 16 nyanser, en lång spegel, och en applikator med två borstar. Audacity in Paris har metalliska, matta och skimrande ytor. I paletten finns grå, bruna, rosa, violetta och beige nyanser. De passar alla hudfärger, ögonfärger och hårfärger. Hur hittar man rätt nyans? Jo, på förpackningens baksida finns namn på alla nyanser och deras angivna platser i palette. Tillverkaren har dessutom presenterat smink från hela världens kvinnor.

Hur använder man Lancomes palett Audacity in Paris för att skapa en vacker och långvarig ögonsminkning? Det första steget är att applicera ögonskuggebasen, som bör matchas med vår hudfärg och foundation. Applicera sedan kosmetikan med en borste från paletten. Vi kan göra detta på två olika sätt. En torr borste ger oss en ljus effekt som kan förstärkas med flera lager. En våt borste skapar en intensiv och glamourös stil. Om du vill ha mer definition kan du använda eyeliner eller ögonpenna i mörkare färger. Eyelinern bör appliceras precis före eller efter ögonskuggan, och dess kanter måste smälta ihop. Lägg sedan på ett lager mascara.

Audacity in Paris från Lancome är effektivt, gnids inte av, och samlas inte i ögats vrår. Det innehåller mineraler, så att personer med känslig hud och kontaktlinser kan använda det. Det ska inte orsaka irritation, akne eller torrhet. En jättebra present till Alla hjärtans dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *