Nanoil Retinol Face Serum är räddaren i nöden för hud som åldras!

Retinol är en nödvändigt produkt för daglig omsorg, särskilt för hud som åldras. Hur använder man vitamin A utan oro? Det bästa sätter är att välja ett tillförlitligt serum baserat på retinol så om Nanoil Retinol Face Serum – en anti-ageing bästsäljare.

Hur tar man hand om hud som åldras?

Då vi fyllt 25 (vissa käller säger 30), så minskar tillverkningen av kollagen och elastin som är två proteiner som säkerställer att huden håller sig fyllig. Vi börjar även få brist på hyaluronsyra som är en naturlig återfuktare. Resultatet blir att huden blir matt, gulblek och torr, dessutom så blir den gradvis hängigare också. De första ansiktslinjerna och pigmentfläckarna dyker upp. Det är så det är med åldrande hud helt enkelt.

Nanoil Retinol Face Serum

Just därför så skapade Nanoil ett ansiktsserum rikt på retinol, de förstår vad kvinnor vill ha och ger dem en äkta, naturlig och långvarig ungdom!

Nanoil Retinol Face Serum är en lätt och vattenbaserad produkt som kan användas oavsett hudtyp och som är inritkad på åldrande hud. Gladflaskan på 50 ml innehåller formulan vars huvudingrediens är vitamin A. Med hjälp av denna vitaminen så ger denna versionen av Nanoil serumet (detta är bara ett utab fyra serum som märket lanserat) dessa otroliga effekter:

  • den gör pigmentfläckar ljusare och hudtonen jämnas ut.
  • den förbättrar ansiktets utseende och gör huden fylligare.
  • den motverkar rynkor, jämnar ut och ger huden en vacker lyster.

Och det finns självklart fler fördelar du kan förvänta dig att få av detta serumet. Retinolet från Nanoil innehåller högt koncentrerade ingredienser och verkar på djupet i huden och fixar ett flertal hudproblem med hjälp av ett enda ämne – vitamin A.

Vad består Nanoil Retinol Face Serum av?

Den största ingrediensen är förståss vitamin A. Rätt koncentration av denna vitaminen har bevisats ha en anti-ageing effekt. Tyvärr så finns det tvivel kring ingrediensen då den kan orsaka irritation om den används för mycket. Dock så kan detta serumet kan användas utan oro.

Nanoilo serumet har en kombination av vitamin A och rotextrakt från Punarnava som bokstavligen betyder ”kroppsföryngrande växt”. Den är en kraftfull antioxidant som stöder retinol tack vare anti-ageing effekten samt att den ger en hud som är välutvilad och fräsch. Duon ger en garanterat kraftfull anti-ageing effekt med skonsam hudvård i en och samma produkt. I samklang med naturen och på ett effektivt sätt.

Ingrediensernas sammansättning är hemligheten bakom Nanoil Retinol Face Serum. Denna ansiktsserum som är superlätt och välabsorberande når hudlagren som en ansiktskräm inte kan ta sig till. Du får alla fördelarna från serumet genom att följa dessa tre steg:

  1. gör en ordentlig sminkborttagning och rengör ansiktet så serumets ingredienser lätt kan ta sig ner i huden
  2. applicera några droppar av serumet genom att försiktigt trycka och massera in det på huden
  3. använd en fuktkräm för att skapa ett ocklusivt lager och öka serumets anti-ageing effekt

Recensionerna av Nanoil Retinol Face Serum

Det finns många andra anti-ageing produkter att välja bland men serumet med retinol från Nanoil är en klar vinnare i alla produkt rankningar. Konsumenter älskar serumet för hur lätt och supereffektivt det är och för att den är som en liten lyx som de kan lägga till i sin dagliga hudvårdsrutin. Om du också vill uppleva denna fantastiska effekten på din hud, besök www.nanoil.se och välj ett av de fyra serumen från Nanoil – för en föryngrande effekt så väljer du serumet med retinol, perfekt för huden som åldras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *