Nanoil Anti-Redness Serum: Kolla in det bästa serumet mot brustna kärl

Vissa kallar det reaktiv hud, andra kallar det couperose hud. Oavsett vad du kallar det, är dess största problem ådernät som kommer från ingenstans och vägrar försvinna. De goda nyheterna är att du inte behöver boka ett besök hos en klinik för estetisk medicin för att ta hand om dessa besvärliga problem anknutna till reaktiv hud. Det räcker gott och väl att sträcka sig efter rätt hudvårdsprodukter. Rätt hudvårdsprodukter som exempelvis ett ansiktsserum. Men vilket är bäst till hud med brustna kapillärer? Nanoil Anti-Redness Serum är utan tvekan en sådan produkt.

bäst betyg anti-redness ansiktsserum Nanoil

Bästa serumet för att behandla brustna kapillärer

Ansiktsserum är något av det bästa du kan förse huden med. Det är bara denna produkt som kan penetrera överhuden och arbeta inifrån. Detta innebär i sin tur att ansiktsserumets roll är att leverera näringsämnen och andra substanser som ansvarar för att försegla och förstärka blodkärlens väggar. Det är just därför det är en så bra idé att lägga till ett ansiktsserum i din samling av skönhetsprodukter.

Hur vet du att serumet du håller i händerna är bra för så kallad couperose hud? Först och främst måste produkten ha lindrande effekt. För det andra måste den innehålla ingredienser som riktar in sig på brustna kärl. För det tredje måste serumet ge skydd mot yttre angrepp. Men det som kanske är viktigast av allt är att produkten måste vara snäll mot huden, vilket innebär att det får inte innehålla potentiellt irriterande ingredienser eller allergener. Kolla därför innan du lägger ett ansiktsserum i kundvagnen om det:

  • inte innehåller några dehydrerande alkoholer.
  • har en lätt form som inte täpper igen porer.
  • är tillverkat från växtbaserade extrakt som passar reaktiv hud.
  • är fritt från essentiella oljor.
  • är vatten-baserat och snabbabsorberande.

Lindring för huden? Nanoil Anti-Redness Serum

Något av det bästa med Nanoil serum är dess blandning – vilket är en mix av naturligt framställda ingredienser som har förmågan att försluta och stärka kärlväggarna. Serumet hanterar också konsekvenserna som oxidativ stress har på huden. Dessutom fungerar Nanoil Anti-Redness Serum som en återfuktare och anti-ageing-produkt, samtidigt som det är snällt mot reaktiv hud. Inuti den mörka glasflaskan hittar du:

Extrakt från limeträd – lindrar irritation, stärker blodkärlens väggar, förhindrar inflammation

Extrakt från cypresskotte – när, återfuktar, förebygger irritation, sluter svaga kapillärer

Extrakt från kastanjebark – stärker kärlens väggar, förhindrar ådernät

Boerhavia Diffusa rotextrakt (även känt som Punarnava) – föryngrar, lindrar huden, ljusar upp missfärgningar, lindrar irritation

Propanediol – låser inne vatten i huden för långvarig hydrering

Lecitin – ger näring åt och gör huden mjuk, skyddar mot transepidermisk vattenförlust

Vem rekommenderas Nanoil Anti-Redness Face Serum till?

Nanoil serum rekommenderas först och främst till rosacea- och rodnadsbenägen hud i alla åldrar. Detta betyder inte att serumet inte ger positiva effekter till andra hudtyper. Faktum är att Nanoil Anti-Redness Face Serum också är bra till akne-benägen, reaktiv, känslig, matt och trött hud. Tack vare dess föryngrande egenskaper, fungerar detta serum också som en anti-ageing produkt.

bästa anti-redness ansiktsserumet Nanoil

Fördelar med att använda Nanoil Anti-Redness Face Serum

Om du letar efter snabba effekter i form av lindring för huden, reducerad rödhet och eliminering av ådernät – då är Nanoil Anti-Redness Face Serum något för dig. Detta serum är berikat med ingredienser som ansvarar för att förstärka svaga kapillärer och därmed minska risken för kärlskador. Dessutom ökar Nanoil serum hudens motstånd mot skadliga yttre faktorer för att förhindra rodnad och frambringa den naturliga hudtonen. Denna hudprodukt bromsar också åldrandet och håller huden ung i längre tid. Kort sagt: Nanoil Anti-Redness Face Serum gör huden snyggare i alla förhållanden och lindrar den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *