Kosmetisk teknik: Hi – Tech Eyeliner från Pierre Rene


Visste du att eyeliner räcker för att sminka ögonen vackert? Du behöver förstås kunna använda produkten för att uppnå detta. Därför kämpar olika varumärken med varandra för att skapa nyare och lättare eyeliners. En av dessa är Hi – Tech Eyeliner från Pierre Rene.

Vad är så särskilt med Pierre Renes Hi – Tech Eyeliner? Först av allt fångar kosmetikan vår uppmärksamhet med dess unika utseende. Förpackningens form är anpassad efter kvinnohandens form och liknar en pistol eller kattklo. Pennan döljs under toppen, vilket förhindrar den från att torka ut. Dess enkelhet gör att vi enkelt kan rekommendera den för personer som precis börjat sminka sig. Den vita förpackningen innehåller 3 ml av den svarta, vattentäta vätskan. Hi – Tech eyeliner håller sig kvar på ögonlocket under hela dagen, och gnids inte av eller bleknar. Den är 100 % lämplig för linjer i alla former och längder. Kosmetikan ger perfekt täckning och intensiv färg. Den kompletterar all ögonsminkning, även diskret sådan. Tyvärr finns den bara i svart färg.

Hur ska man använda Hi – Tech Eyeliner från Pierre Rene? För att kosmetikan ska vara längre kan du applicera bas och matt puder på ögonlocken. Blunda sedan försiktigt och rita några prickar längs franslinjen. Fyll sedan i utrymmet mellan prickarna, så har du en färdig linje. Nu kan du göra den lite tjockare och vassare, eller rita en liknande linje i ögats inre hörn.

Det är värt att veta att våren och sommaren 2016 verkligen är rätt tid för linjer som bara målas med eyeliner. Få andra trender involverar fläckar och andra monster, och inte bara på ögonlocken. Du kan även använda eyeliner på det övre ögonlocket och ögonbrynsryggen, där skimrande linjer och brokadlinjer passar perfekt. Om du vill förhöja den skimrande ögonsminkningen kan du applicera kosmetika med skimrande partiklar ovanpå Hi – Tech Eyeliner från Pierre Rene genom att måla en till linje eller täcka hela ögonlocket med den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *