Exakt ögonbrynsmascara: Nanobrow Shape Mascara

Drömmer du om att styla dina bryn som ett proffs utan att lägga ner så mycket tid på det? Nanobrow Shape Mascara kommer till undsättning! Det är en otroligt exakt och lättanvänd ögonbrynsmascara som hjälper dig att skapa de trendigaste sminkningarna.

Nanobrow Shape Mascara är en produkt som har skapats med alla bryntyper i åtanke. Den skulpterar, stylar och håller hårstråna på plats hela dagen. Eventuella luckor och fläckar mellan brynhåren döljs och ger en tredimensionell effekt.

Gör ditt smink på det sätt du älskar med Nanobrow Shape Mascara.

Denna sminkprodukt för brynstyling kommer att få dig att bli förälskad från första användningen. Den exceptionellt behändiga, ergonomiska applikatorn låter dig skapa den brynsminkning som du önskar. Det krävs bara ett par rörelser med spoolie-borsten för att du ska kunna njuta av spektakulära bryn hela dagen.

 1. Applicera en liten mängd mascara och borsta in den i hårstråna, med början från ögonbrynens inre delar.
 2. Kamma brynen uppåt och utåt och fyll i dem gradvis med den valda färgen.
 3. Använd mer produkt på de yttre delarna av brynen för att få en mer naturlig effekt.
 4. När sminket torkat kan du lägga till fler lager, beroende på dina preferenser och tillfälle.

Tillför vacker, naturlig färg till dina bryn

Nanobrow Shape Mascara finns i 3 nyanser: Svart, Brun, Ljusbrun.


Nanobrow Shape Mascara

Finns i färger:

Välj den som passar bäst till ditt ansikte och färgen på dina riktiga hårstrån. Genom att använda en av de tillgängliga naturliga nyanserna kan du kamouflera eventuella fläckar eller luckor och du behöver inte oroa dig för att behöva korrigera dina ögonbryn under dagen.

Produkten passar alla! Den ger en effekt av exakt förtjockade bryn med maximal volym. Den fina konsistensen gör det trevligt att sminka sig, stylar brynen på bara ett ögonblick utan att man behöver anstränga sig och formar brynen i 24 timmar.

Strålande recensioner från många nöjda användare över hela världen

Nanobrow Shape Mascara får mer och mer positiv feedback för varje dag. Det är många konsumenters favoritsmink! De uppskattar mascaran för dess anmärkningsvärda precision, användarvänlighet, förfinade spoolie-borste och fantastiska resultat som håller hela dagen.

Shape Mascara lämnar dina ögonbryn fylliga, starka och friska. Formulan med tillsatt kiseldioxid ökar glans- och fuktnivåerna och håller hårstråna i perfekt skick och skyddar dem från skador. Därför kommer de att se underbara ut även utan smink.

Nanobrow Shape Mascara:

 • fyller i brynen med vackra, naturliga färger,
 • fixerar dem i 24 timmar,
 • innehåller tillsats av kiseldioxid som ger näring, skyddar och ökar glansen,
 • får brynen att verka tjockare och fylligare,
 • ger alltid en fantastisk sminkning,
 • skapar ytterligare hårliknande streck med lätthet,
 • döljer eventuella luckor, fläckar och ojämnheter,
 • är långvarig,
 • klumpar inte och klibbar inte ihop brynhåren.

Gå in på www.nanobrow.se och bekanta dig med unika produkter för brynstyling. Välj en fantastisk brynpomade, traditionell penna, gelstylingtvål eller ett ögonbrynspuderset. Smink behöver inte vara tråkigt eller tidskrävande!

Välj skönhetsprodukter från Nanobrow-sortimentet och se själv hur fantastiska dina ögonbryn kan se ut!