Steam cream – Vad är det?


Steam cream är den senaste kosmetiska uppfinningen. Vad är så speciellt med den? Jo, den innehåller endast naturliga ingredienser, som har satts ihop med hjälp av en stark stråle ånga. Den här processen påverkar hur kosmetikan appliceras, och hur de aktiva ingredienserna absorberas. Den lätta konsistensen som ångan skapar får ingredienserna att nå hudens djupare lager och samlas i hudcellerna, vilket gör att de kan fortsätta sprida vitaminer, mineraler och andra vårdande ämnen. Appliceringen av steam cream skiljer sig från vanliga krämer. Vanliga krämer tillverkas med hjälp av emulgeringsmedel. Det är kemiska komponenter som samlas på hudens yta, som inte absorberas, och som därmed inte kan fungera lika effektivt.

Steam cream består av naturliga ingredienser

I kosmetikans sammansättning hittar vi extrakt från apelsinblomma, lavendelolja, sötmandelolja, havremjölk, kokossmör, kamomillolja, och jojobaolja. Alla dessa ingredienser ska återfukta på djupet och mjukar upp irritationer i huden. Det här är alltså ett mycket bra alternativ för personer med mjuk hud. Det finns dock delade åsikter om steam cream. Vissa användare säger att produkten fungerar perfekt och gör sitt jobb till 100 %. Andra menar att kosmetikan kan orsaka allergier, och att den inte fungerar på oljig hud och kombinationshud. Båda dessa åsikter stämmer. Steam cream vårdar och återfuktar, men personer med känslig hud eller allergier kan uppleva irritation – produkten innehåller många naturliga ingredienser, dofter, och två parabener.

Många av er undrar säkert var man kan köpa steam cream

Kosmetikan säljs endast på internet, och kostar ungefär 150 kr för 75 ml. Det är alltså ungefär som andra kosmetiska produkter. Steam cream säljs i en extraordinär förpackning som är gjord i aluminium och utsmyckad med färgglada mönster. Lådorna är utsmyckade med blomstermönster, leopardmönster, den brittiska flaggan, djur, och mycket mer. Krämen vårdar alltså inte bara huden, utan ser också fantastisk ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *