Bloggvärlden Är Galna I Det! Nanobrow Lamination Kit Hyllas Som Det Bästa Brow Lamination Kitet

Är dina ögonbryn långt ifrån perfekta? Är de svåra att fixa, spretiga och håller inte formen? Hjälper det inte med brow fillers? Från och med kan du njuta av perfekta ögonbryn alltid tack vare Nanobrow Lamination Kit. Det är ett noggrant tillverkat, lättanvänt brow lamination kit för hemmabruk. Dags att säga hejdå till ovårdade ögonbryn!

Brow lamination hemma?! Enkelt med Nanobrow Lamination Kit

Fram till nyligen utfördes brow lamination endast av professionella stylister. Behandlingen krävde kunskap om de kemiska lösningarna och hur länge de skulle sitta kvar på ögonbrynen för varje specifik kund. Preparaten för brow lamination var mycket starka och fulla av kemikalier. Med tiden, och tack vare utvecklingen inom kosmetologin, började skönhetsbehandlingar i hemmet bli mer och mer populära och tillgängliga. Numera gör kvinnor enkelt gelenaglar, kemisk peeling och microdermabrasion hemma. Med tanke på detta verkar brow lamination vara en barnlek vilket det faktiskt också är! Allt du behöver är det bästa brow lift-kitet som Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – ett lättanvänt kit för brow lift och lamination.

Finns på www.nanobrow.se och i de bästa skönhetsbutikerna på nätet och i vanliga fysiska affärer

Fördelarna med brow lamination hemma med Nanobrow Lamination Kit

1. Du sparar pengar: brow lamination kitet från Nanobrow räcker till 10 behandlingar och kostar vad en enda brow lamination kostar i skönhetssalongen.

2. Du sparar tid: brow lamination hemma med detta kit tar bara 20 minuter.

3. Du behöver inte komma ihåg att boka tid hos kosmetolog och planera.

4. Efter första lamineringen behöver du inte tänka på dina ögonbryn i flera veckor eftersom brow lamination garanterar eleganta, uppborstade ögonbryn alltid.

5. Du njuter av perfekta ögonbryn i toppskick. De ser tjockare, voluminösa, fluffiga och friskare ut!

Hur lång tid tar en brow lamination hemma med Nanobrow?

Med Nanobrow Lamination Kit tar det 20 minuter, medan resultaten varar i 6 veckor. Du kan njuta av jämna, uppborstade och noggrant formade ögonbryn i nästan två månader. Och med ett Nanobrow Kit kan du göra upp till 10 brow laminations!

Nanobrow Lamination Kit – hur många gånger kan man använda det?

Nanobrows brow lamination kit är väldigt kostnadseffektivt. Flaskorna är stora och räcker till 10 eller till och med 12 behandlingar. Du får snygga, perfekta ögonbryn i flera månader. Med detta brow lamination kit jämnar du ut dina ögonbryn och förbättrar deras textur. De blir tjockare och fluffigare efter ett brow lift hemma. Många kvinnor uppskattar den komfortabla behandlingen eftersom laminerade ögonbryn inte behöver fyllas i alls… om du inte känner för det såklart.

@nanobrow.official NANOBROW Lamination Kit #nanobrow #eyebrows #browlamination #laminatedbrows #browartist #makeup ♬ original sound – Nanobrow

Hur använder man brow lamination kit från Nanobrow hemma?

Nanobrow Lamination Kit är väldigt enkelt att använda eftersom det kommer med märkta flaskor. Du har alltid koll på vilken du ska använda när du laminerar ögonbrynen hemma. Innan du börjar ska du avlägsna smink noggrant och se till att dina ögonbryn är rengjorda från smuts och fett. När hårstråna är torr och rena kammar du igenom dem med en spoolie-borste för att se till att alla hårstrå täcks jämnt med lösningarna.

+ Applicera nu brow glue. Lägg på en liten mängd på håren och använd sen lösningen med nummer 1 efter ungefär 30 sekunder. Applicera på ögonbrynen – nu kan du börja borsta dem i önskad riktning. Avlägsna produkten efter 5 minuter, eller 8 minuter om du har tjocka, buskiga ögonbryn.

+ Använd sen lösning nummer 2 och applicera på samma sätt genom att borsta och forma ögonbrynen. Efter 5 till 8 minuter torkar du av den med blöta bomullsrondeller och kammar igenom ögonbrynen med en borste.

Grattis, du har precis genomfört din första brow lamination hemma! Visst är det enkelt?

Brow lamination för tunna ögonbryn

Visste du att Nanobrows brow lift kit också fungerar fantastiskt på tunna ögonbryn? Det låter dig borsta och forma håren för ett tjockare och mer definierat utseende! Din ögonbrynslaminering kommer alltid att bli succé!

Nanobrows brow lamination kit levererar semi-permanenta resultat – vad innebär det?

Trots att brow lamination stylar ögonbrynen och fixerar dem i flera veckor, är behandlingen inte permanent (till skillnad från exempelvis tatuering). Efter ungefär 6 veckor behöver du göra om lamineringen för att behålla effekten av uppborstade, fluffiga och snygga ögonbryn.

Lycka till med dina brow lifts med Nanobrow Lamination Kit!