Emoji Flash-tatueringar: Dekorera huden med 2016 års trend

Under tidigare år har vi sett gatorna domineras av metalliska tatueringar. De har glatt oss med sitt vackra och rika utbud mönster, och den metalliska glansen i vacker kontrast mot sommarhuden. Tillfälliga tatueringar är billiga, effektiva och lätta att använda – de har fångat kvinnors hjärtan över hela världen, även fast några tycker att de är barnsliga. I år är de tillbaka, men med ett helt nytt utseende. Låt oss presentera Emoji Flash-tatueringar!

Som alltid när det gäller trender börjar det hela på sociala medier. Det största Instagramkontot med inspiration för metalliska tatueringar är @flashtattoos, där nya bilder laddas upp varje dag. Bland dessa har nya bilder börjat dyka upp, med taggarna #emoji och #flashtat. De här taggarna gör att vi lätt kan hitta inspiration till våra Emoji Flash-tatueringar.

Emoji Flash-tatueringar är en ny form av metalliska tatueringar, som står i vacker kontrast mot huden. Hos traditionella Flash-tatueringar hittar vi endast mönster i silver och guld, men när det gäller Emoji Flash-tatueringar har dessa metalliska emojis element i svarta, röda och andra färger. De används för att framhäva de konturer och ansiktsuttryck som vi ser i emojis, vilket inte skulle vara möjligt om man bara använde en enda färg.

Vad skiljer mer den här trenden från förra årets? Storleken – Emoji Flash-tatueringar är främst små tatueringar, lika små som emojis på internet. Det viktigaste är antalet, inte mönstret. Ju fler Emoji Flash-tatueringar du har på kroppen, desto bättre är det. De här fantastiska metalliska tatueringarna kan appliceras överallt – axlarna, halsen, händerna, benen, fötterna, ansiktet, och till och med fingertopparna! Kreativitet gällande placeringen av metalliska emojis på kroppen vet inga gränser. De mest intressanta kan till och med hamna på kontot @flashtattoos.

Emoji Flash-tatueringar har potential att bli en av sommarens hetaste trender. För tillfället är vi skeptiska till att bära emojis på kinderna, men detsamma gällde förstås Flash-tatueringar i början. Vi blev så småningom varmt inställda till de här metalliska tatueringarna, för det är ändå bara en tillfällig kroppsdekoration. De försvinner efter mindre än en vecka, och om du vill ta bort dem snabbare kan du använda en bomullstuss som doppats i varmt vatten med tvål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *