Glöm ricinolja – Nanobrow är det bästa ögonbrynsserumet!

nanobrow serum

Om du fortfarande tror att ricinolja hjälper ögonbryn växa och repareras gratulerar vi till din osvikliga lojalitet. Ibland är det dock en god idé att utmana stereotyperna och prova något nytt för att vårda håret och kroppen. Framgångar på den kosmetiska marknaden får oss att höja ribban allt högre när det gäller våra krav på skönhetsprodukter och deras ingredienser. Därför är vi mycket glada över att presentera en ny produkt för att vårda ögonbrynen. Säg hej till Nanobrow ögonbrynsserum!

Ögonbrynsserum: Vad är det och varför uppfanns det?

Svaret är oerhört enkelt. Ögonbrynsserum uppfanns för att äntligen ge oss en EFFEKTIV produkt som förbättrar ögonbrynens tjocklek och stimulerar tillväxt. En produkt som faktiskt fungerar och inte är placebo (ja, vi tar oss friheten att skoja med ricinolja).

Ögonbrynsserum är en produkt som är specifikt framtagen för ögonbryn och deras behov. Därför fungerar de på rätt sätt och hanterar alla problem som kan ha med ögonbrynen att göra. Skönhetsprodukten anses därför vara ett bra botemedel mot:

 • tunna ögonbryn
 • glesa ögonbryn
 • sönderplockade ögonbryn
 • ögonbryn som inte växer ordentligt
 • torra och ljusa ögonbryn
 • ögonbryn som drabbats av håravfall

Hur väljer man ett bra ögonbrynsserum?

Om du är på jakt efter ett bra ögonbrynsserum behöver du alltid ha följande i åtanke:

 1. Effekten på utseendet
 2. Sammansättningen
 3. Verkan
 4. Pris
 5. Effektivitet

Vilket ögonbrynsserum är bäst?

Enligt vloggare, bloggare och flera olika tester är svaret entydigt: Nanobrow är ett ögonbrynsserum som ständigt utnämns till den bästa kosmetikan i sitt slag. Inget kan tävla med dess effekter, vilka dessutom uppnås fort. Priset är rättvist med tanke på dess kvalitet, verkan och effektivitet.

Nanobrow ger dig nya ögonbryn på bara en månad! Serumet stimulerar ögonbrynens rötter till att verka mer effektivt. Det reparerar ögonbrynen och stärker rötterna redan från folliklarna. Detta motverkar överdrivet håravfall.

Nanobrow är en väl genomtänkt produkt som ger ett effektivt resultat. Med andra ord är ögonbrynens succé garanterad!

Nanobrow ögonbrynsserum: Fördelar

 • effektivt, lättanvänt, absorberas snabbt
 • säkert, testat av dermatologer
 • kan förbättra ögonbrynens skick på bara två veckor
 • de första håren syns efter en månads användning
 • ögonbrynen blir fylligare efter sex veckor
 • omdefinierar ögonbrynens form
 • ger ögonbrynen en ny och perfekt look
 • återfuktar och reparerar skadade ögonbryn
 • motverkar håravfall

Nanobrow ögonbrynsserum: Nackdelar

 • är inte det billigaste på marknaden
 • lätt att spilla om du inte skruvar åt korken ordentligt

Nanobrow ögonbrynsserum: Åsikter och recensioner

Nanobrow är en kosmetisk produkt som rekommenderas av tusentals nöjda män och kvinnor. Den åtgärdar samtliga problem som är relaterade till ögonbrynen. Serumet lyckas reparera ögonbrynen på bara en månad! Dessutom stärker serumet och vårdar de hår som redan har börjat växa.

Serumet blir snabbt en oumbärlig kosmetisk produkt som passar de aktuella trenderna, det vill säga fylliga och framhävda ögonbryn. Det är värt att investera lite pengar för att låta proffset, Nanobrow, göra resten. Fylliga ögonbryn kan trots allt få oss att se flera år yngre ut. Välformade ögonbryn ger oss dessutom mer charm, femininitet, och framhäver ögonens naturliga skönhet.

Låt därför ricinoljan ta hand om håret och naglarna, men inte mer. För att ge ögonbrynen professionell omvårdnad bör du istället välja Nanobrow, en felfri metod för slående ögonbryn.

21 Comments “Glöm ricinolja – Nanobrow är det bästa ögonbrynsserumet!”

 1. Sofia

  Jag har det, använder det och rekommenderar till alla 🙂 Funkar utmärkt även på glesa bryn som mina och stärker dem med varje användning. Älskar det 🙂

  Svara
 2. Moa

  Jag är nöjd med mina bryn men ska nog ge den i present till en vän 😉

  Svara
 3. Olivia

  Hur mycket kostar den?

  Svara
 4. Silvana

  det är väl uppenbart att om man inte stänger flaskan ordentligt så kommer den att bli dålig..? inte precis en nackdel enligt mig.

  Svara
 5. Fjärilen

  Mitt ögonfrans serum spillde ut en gång men det var en dålig tub och verkligen ingen nackdel för själva serumet!

  Svara
 6. Doris

  Jag är inne på andra månaden och resultaten är strålande. Hade inte förväntat mig så stor skilland. Brynen är mörkare och mer uttrycksfulla, rekommenderar det!

  Svara
 7. Gullis

  Jag var glatt överraskad av effekten med <3

  Svara
 8. Beauty-Guru

  Jag älskar alla typer av balsam för ögonfransar eller bryn, och det finns ingen bättre än Nanobrow. Jag har ändå testat en del, vissa ger knappt inga effekter, andra verkar väldigt långsamt och några är inte värda sitt pris eller har dålig kvalitet. Sen finns nanobrow som har allt, jag älskar det och rekommenderar det alltid!

  Svara
  • Edith

   Nanobrow är ju inte direkt billigt, tyvärr.

   Svara
   • Fia

    Jag tycker att såna bra ingredienser och effekter gör den värt sitt pris.

    Svara
 9. thea

  jag använde 2 olika balsam förut och ingen av dem gav mig resultat som denna. fantastisk produkt

  Svara
 10. Jojo Sandberg

  Jag upptäckte Nanobrow för att min favorit-vloggare rekommenderade den och hon har aldrig haft fel förut. Som vanligt hade hon rätt och rekommenderade den bästa produkten Nanonbrow, som visade vad den går för på bara 3 veckor, superbra produkt!

  Svara
 11. Kiara_Tw

  Nanobrow är inte så dyrt när man jämför den med andra ögonbryns produkter och särskilt med erbjudanden för deras hemsida när man köper fler än en. Jag köper alltid tillsammans med mina vänner. Funkar som en dröm!

  Svara
 12. Michelle

  bra artikel, måste prova detta serum 🙂

  Svara
 13. Ester

  jag vill också se hur den funkar på mina bryn 🙂

  Svara
 14. Sv_Elina

  Jag har läst alla recensioner och tror det är dags att beställa en födelsedags present till mig själv 😀 hoppas den funkar!

  Svara
 15. Stina H

  för ögonbryn är ricinolja det bästa!

  Svara
 16. Felicia

  jag använde ricinolja under 6 månader utan resultat :/

  Svara
  • Mattis

   Jag använde också ricinolja, någon billig från apoteket, och mina ögonbryn växte inte alls men blev lite kraftigare bara. Jag väntade länge för att få någon effekt alls från den oljan.

   Svara
 17. Greta

  Jag plockade mina bryn under åratal och nu växer de inte tillbaka. Jag har letat efter någon mirakel kosmetika som kommer göra dem fylliga igen för jag gillar inte hur de ser ut nu.

  Svara
 18. Signe

  Fick den i present. Jag är förvånad över att mina bryn är snyggare nu, jag trodde faktiskt inte att det skulle fungera så hade inga förhoppningar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *