[TOPP 7] Vad heter de bästa ansiktsserumen med vitamin C?

Serum är numera en av de saker vi måste ha i vår dagliga hudvård. Vi fann kärleken för det på grund av dess höga koncentration av de bästa ingredienserna så som vitamin C som lyser upp, ökar lystern och får huden att se yngre ut. Vilket vitamin C serum ska man välja för att få best resultat? Upptäck 7 anmärkningsvärda produkter.

När vi läser igenom onlinestatistiken så är produkter med vitamin C bland Googles mest populära sökningar. Vilket inte är så förvänande då askorbinsyra är otroligt viktig för huden. Dags att lära oss mer om detta värdefulla ämne!

Kosmetiska användningsområden för vitamin C

Då det gäller denna vitaminen så borde vi inte enbart tänka på tillskott som ökar immuniteten, förkyldningsbehandlingar, förstärka kroppens försvar, osv. Det visar sig nämligen att vitamin C har flera skönhetsfördelar, vilket upptäcktes för en tid sedan då askorbinsyrans effekter testades på huden. Detta har lett till ett uppsving för vitamin C. fast innan vi skaffar oss skönhetsprodukter som är rika på askorbinsyra så ska vi ta en titt på vad de har att erbjuda oss.

Vitamin C är en kosmetisk ingrediens som har en antiaging effekt, ljusar upp mörka fläckar och som ger lyster. Vi har en viss mängd vitamin C naturligt i kroppen med efter 30 så börjar denna ta slut för huden. Deta är då de oönskade och ostoppbara åldringsprocessen börjar, med rynkor och fläckar och förlorad fyllighet och hälsosamm glans. Sammanfattningsvis så gör det skillnad att använda en hudvårdsprodukt med vitamin C eftersom:

  • den har antioxidativa egenskaper och skyddar mot fria radikaler.
  • den hjälper syntesen av kollagen vilket säkerställer hudens elasticitet.
  • den förbättrar absorberingen av järn och folsyra.
  • den aktiverar vitamin E som även kallas för ungdomens och skönhetens vitamin.
  • den förstärker kapillärerna som är nödvändigt för kopparhud.
  • den har avpigmenterande egenskaper och ljusar upp mörka fläckar.
  • den är ett UV filter som skyddar mot ljusåldring.

Tänk på att: Inte alla vitamin C har samma effekt

Bara rätt form av vitamin C har oavanstående egenskaper. Om du tror att kosttillskott och att dricka gott om apelsinjuice är ett bra sätt att förbättra huden på så har du fel. För att förbättra huden så måste man ge den vitaminen med hjälp av hudvårdsprodukter med vitamin C. Tyvärr så är dom alla inte lika effektiva.

När vi ska köpa de bästa produkterna så väljer iv oftast de med ren vitamin C ( L-ascorbinsyra). Men detta är inte rätt val eftersom ren vitamin C är ostabil och klarar inte av att nå överhuden. Man kan få mycket bättre resultat med stabiliserade vitamin C derivat i liposomer eller genom andra ”trick” från laboratoriet. Exempel på detta innefattar: Etylaskorbinsyra, Natriumaskorbylfosfat, Magnesiumaskorbylfosfat, Tetrahexyldecylaskorbat, Askorbylglukosid, Askorbylpalmitat.

Om du vill få använding av den fulla skönhetspotentialen hos vitamin C så ska du välja en produkt som innehåller den rätta formen av vitaminen blandad med de rätta ingredienserna som förstärker dess effekt. Koncentrationen av vitaminen är också viktig och är även högst i serum med vitamin C. Vilka produkter bör du överväga?

TOPP 7! De bästa ansiktsserumen med vitamin C

1. Nanoil Vit. C Face Serum (50 ml/1.69 oz)

det bästa ansiktsserumet Nanoil

Detta är säkerligen det bästa ansiktsserumet formulerat med vitamin C. Den är baserad på en stabil form av vitamin C – etylaskorbinsyra. Syran i formulan kommer från Punarnava extrakt som är en stark antioxidant. Beståndsdelarna är inkapslade i ett ultra-lätt serum från Nanoil och verkar som ett ungdomens elexir. Serumet brekommenderas för alla åldrar och hudtyper och i synnerhet för att behandla hyperpigmenteringar, matt och livlös hud samt mot de första ålderstecknen. Nanoil Vitamin C Serum som regelbundet används på morgon och kväll förbättrar hudens utseende efter några dagar medan länge behandlingar över flera veckor får ansiktet att se ungt och felfritt ut. Detta är den långvaria effekten som vi alla förtjänar!

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum (30 ml/1 oz)

C-Vit serumet från Sesderma hamnar en aning lägre på vår rankning. Dess höga pris får oss säkerligen att hoppas på fantastiska resultat. Detta är ett effektivt hudbalsamerande och närande serum för sliten hud men det lyckas inte ge antiaging effekten som serumet på plats nummer 1. Vitamin C är huvudingrediensen i formulan och ska kunna nå ner i de djupa hudlagren och verka bättre med hjälp av liposomer. Serumet är rätt tjockt och kan användas på morgon och kväll.

3. Alpha-H Vitamin C with Grape Seed (25ml/0.85 oz)

Alpha-H Serum är den dyraste produkten vi har att visa, men priser menar inte nödvändigt att man får den bästa effekten. Hjälten i dess formula är citamin C som blandats med återfuktande hyaluronsyra och förskönande växtextrakt. Komponenterna är rätt så bra, de skyddar huden mot förslust av elasticitet, ger den en frisk glans och jämnar ut hudtonen.

4. Clochee Antioxidant Oil Serum (30 ml/1 oz)

En produkt av bästa klass som är populär bland kvinnor som vill ha passande serum med vitamin C. Detta olje serum rikt på antioxidanter består mestadels av oljor och växtextrakt som har gott om naturlig vitamin C. Tack vare komponenterna så ger serumet näring åt huden och saktar ner för tidigt åldrande men den innehåller inte askorbinsyra och ger därför inte huden någon intensivt ljusande eller antiaging effekt. Serumet kan användas på morgonen och kvällen innan en fuktighetskräm.

5. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30 ml/1 oz)

Det billigaste serumet med vitamin C i vår sammanställning. Märkets popularitet och stora utbud av intensiv hudvård får kvinnor att skaffa detta serum. Serumet innehåller 12% vitamin C i stabiliserad form. Dess formula innehåller inga växtextrakt men har vissa möjliga medel som kan orsaka irritation. Det är ett bra serum för att minska på mörka fläckar och rynkor men den passar inte för alla hudtyper (särskilt inte för känslig hud).

6. Auriga Flavo-C Serum (15 ml/0.5oz)

Detta lilla vitamin serum har Auriga International att erbjuda. Den lätta och välabsorberande formulan har en stor mängd vitamin C och ginkgo biloba extrakt som minskar ålderstecken. Eftersom det ligger i mitten va prisklasserna så är den ett populärt val för kvinnor som vill kämpa för ett ungt utseende. Dock så beror dess effektivitet på hudens skick från början och många andra faktorer.

7. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate (50 ml/1.69 oz)

Sist så har vi en prdoukt från Kiehl’s – ett märke som är rätt populärt bland konsumenter som gillar att spendera för mycket. Priset på detta serumet är utan tvekan inte särskilt lockande. Märket ger oss ett lätt koncentrat som lyser upp mörka fläckar och ökar fuktnivåerna. Det kan användas på alla hudtyper. Formulan är baserad på ren vitamin C som är ostabil. Serumet kan appliceras två gånger per dag.