Nanoil Algae Conditioner för Perfekt Återfuktat, Friskt Hår

Visste du att återfuktat hår ser mycket bättre ut och är starkare, friskare och mer elastiskt? Lämpliga produkter krävs för att ge önskade fuktnivåer. Vi presenterar ett super-återfuktande balsam från Nanoil baserat på algextrakt. Det är dags att förvandla din frisyr!

hårbalsam med alger Nanoil

Fakta kring återfuktning av håret

ÅTERFUKTAT HÅR FÅR TILLBAKA SIN GLANS: perfekt återfuktat hår har förseglade, jämnare kutikulor som reflekterar ljus för oslagbart skinande hår.

ÅTERFUKTAT HÅR ÄR STARKARE OCH MER RESISTENT MOT SKADA: torrt hår saknar fukt och är mer benäget att gå i sönder och klyvas, tappa glans och blekna fort.

DU BEHÖVER ETT LÄMPLIGT SCHAMPO OCH BALSAM FÖR ATT ÅTERFUKTA HÅRET: du måste välja proodukter noggrant för att hitta de som ger en stor dos av återfuktande substanser utan att tynga ned håret.

VISSA ÅTERFUKTANDE PRODUKTER TYNGER NED HÅRET: intensivt återfuktande, tunga balsam riskerar att tynga ned håret så att det blir fett och ofräscht fort. Undvik därför tjocka, krämiga schampon och smöraktiga balsam.

Nanoil Algae Hair Conditioner: form, storlek, ingredienser

Detta avancerade balsam är utformat för att hydrera håret kraftfullt. Nanoil Algae Conditioner gör det som ett proffs: snabbt och utan att tynga ned håret. Denna lätta tvåfasspray är packad med algextrakt, pantenol och ricingolja: en uppsättning substanser som är nödvändiga för friskt hår.

 

Balsam med algextrakt: resultat

Nanoil Conditioner gör håret mer elastiskt och förstärker hårstråna. Du återfår volym och håret blir friskare och slätare. Eftersom kutikulorna stängs, glänser håret fantastiskt.

Algbalsamet förstärker håret från rot till top och gör det resistent mot skador och förtunning.

Hur använder man Nanoil Algae Conditioner?

Detta superlätta och kraftfulla balsam sprayas enkelt över håret (håll flaskan runt 20cm från huvudet). Det räcker med bara 3 eller 4 pumpningar! Håret är nu näringsfyllt och skinande. Nanoil skyddar håret mot skador hela dagen.

Du kan bära med balsamet i flaskan eftersom det kan återappliceras när du vill (på torrt hår för att hålla det återfuktat och konditionerat).

Det är ett måste vid morgonhårrutinen för att boosta glans, få jämnhet och reda ut oroliga slingor. Använd det alltid på fuktigt hår efter tvättning för att förstärka det och hjälpa det att regenerera.

Var hittar man Nanoil Algae Hair Conditioner?

Besök www.nanoil.se och kolla in andra perfekta produkter som reparerar, återfuktar och ger näring åt ditt hår. Komplettera ditt återfuktande balsam med en algbaserad inpackning och ett briljant återfuktande micellärschampo.

Nanoil det basta hårbalsam med alger

Nanoil Algae Conditioner Recensioner

Användaromdömen gör att produkter blir populära och bevisar att de faktiskt fungerar. Så faktumet att Nanoil Conditioner är en bästsäljare borde verkligen locka dig till att prova den. Recensionerna är strålande och säger att detta är en produkt som aldrig gör dem besvikna under den dagliga hårkampen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *