Långa och tjocka fransar på 10 minuter utan mascara. Upplev kraften i laminering med Nanolash Lash Lift Kit!

Nanolash Lift Kit - en revolution när det gäller styling av ögonfransar

Kampen för långa och tjocka ögonfransar är välkänd för alla kvinnor. Det som oftast händer är att fransarna är tunna och saknar volym, plus att de också tenderar att falla ut. Falska fransband eller lång och tråkig mascaraapplicering är inte längre tillräckligt. Därför är det värt att vara öppen för innovativa lösningar som ögonfranslyft och laminering med Nanolash Lift Kit.

Vilka är effekterna av ett franslyft och laminering?

Franslyft och laminering kan främst förknippas med kosmetiska ingrepp. Ansikts- och kroppslyft används främst för att stoppa tidens gång. Lyft och laminering kan dock också utföras på ögonfransarna. Denna behandling erbjuds nu av många skönhetssalonger.

Metoden för ögonfranslyft fokuserar främst på användning av specialprodukter som gör det möjligt att ge fransarna en viss form. De viktigaste effekterna av denna behandling inkluderar:

 • fransar som lyfts från rötterna;
 • fransar som ser längre ut;
 • Ökad volym på fransarna;
 • ger ögonfransarna en specifik böjning.

Nuförtiden kan du dock utföra ett franslyft på egen hand hemma. Allt du behöver göra är att prova Nanolash Lift Kit för franslyft och laminering hemma.

Ögonfranslyft och laminering hemma - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – vad är det för produkt?

Nanolash Lift Kit är en revolution när det gäller styling av ögonfransar. Det är en uppsättning som är utformad för professionella fransspecialister och för alla kvinnor som drömmer om att förbättra utseendet på blicken. Satsen innehåller tre produkter – de är avsedda att användas enligt den angivna ordningen, samt Lash Lift-lim, silikonstavar och andra nödvändiga tillbehör. Det är värt att notera att alla produkter är mycket effektiva. De kommer i 0,5 milliliters påsar och du får 10 av dem. Limmet, å andra sidan, kommer i en 5-milliliters tub och varar länge.

Paketet levereras också med instruktioner. Genom att följa manualen kan varje kvinna förbättra utseendet på sina ögonfransar på egen hand i upp till 8 veckor. Innan appliceringen ska ögonfransarna rengöras noggrant. Då bör du:

 • separera de undre fransarna från de övre och fäst stavarna i lämplig storlek på ögonlocket med hjälp av limmet;
 • Applicera Lift – Steg 1 ca 1 millimeter från fransraden och behåll den på i ca 7-10 minuter, ta sedan bort den;
 • Applicera Fix – Steg 2 på exakt samma sätt, behåll den också på i ca 7-10 minuter och ta sedan bort den;
 • Applicera Keratin Booster – Steg 3 och fortsätt på samma sätt.

Ta sedan enkelt bort stavarna och njut av dina längre, tjockare och böjda fransar.

Är Nanolash Lift Kit säkert?

En franslyftning i hemmet kan ge upphov till många frågor. Det rekommenderas vanligtvis att det ska utföras av en professionell. Samtidigt är ögonfranslamineringskitet från Nanolash säkert och enkelt att använda.

Dess fördel är att produkterna är tillverkade av naturliga ingredienser. De inkluderar till exempel:

 • kokosolja;
 • Abessinierolja;
 • Panthenol;
 • avokadoolja.

Dessutom är formeln berikad med vitaminer som ger fransarna näring på djupet och förhindrar framtida skador. Du kommer att se en märkbar förändring i dina fransars tillstånd och skick omedelbart efter den första appliceringen. De kommer inte bara att se längre och tjockare ut utan också starkare och glansiga.

Ögonfranslyft och laminering hemma – sammanfattning

Att utföra en lash lift med kitet från Nanolash är en barnlek. Vilken kvinna som helst kan utföra denna behandling hemma. Om du kämpar med tunna fransar som ser tråkiga ut och inte är lätta att styla, är Nanolash Lift Kit gjord just för dem.

På några minuter och med lite engagemang kan du få dina ögonfransar att se fenomenala ut i 8 veckor. Nanolash Lift Kit är en effektiv produkt. Med hjälp av den kan du utföra 10 lamineringsbehandlingar. Enkelt, snabbt och roligt – franslyft och laminering med den här produkten ger dig spektakulära resultat, plus att den ger fransarna mycket näring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *