Guerlain: Super Aqua Creme

Alla vet att huden vilar och fräschas upp när vi sover, precis som resten av kroppen. Därför bör vi, innan vi lägger oss, förse huden med alla nödvändiga, vårdande ingredienser. Det är bäst att göra detta med ordentlig kosmetika. En av dessa kosmetiska produkter är antirynkkrämen Super Aqua Creme från Guerlain.

Super Aqua Creme från Guerlain är framtagen för att vårda mogen hud som uppvisar tecken på åldrande, uttorkning och torrhet. Den bör appliceras på kvällen, efter sminkborrtagning. En liten mängd av produkten bör appliceras mitt i ansiktet, och sedan gnidas utåt. Krämen bör masseras in med fingertopparna, i cirkulära rörelser. Du kan fortsätta massera huden för att främja blodcirkulationen i hudens celler, och förbättra hudens tillstånd.

Hur fungerar Super Aqua Creme från Guerlain work?

Återfuktning av hudens djupare lager spelar en stor roll. Här påbörjas processen att återställa huden och dess celler. Om vi återfuktar ordentligt kan vi försena rynkor, missfärgningar och andra imperfektioner. Personer md djupa rynkor och problem med solfläckar och ålderfläckar kan också prova Super Aqua Creme, men de måste ha tålamod för produkten kommer inte kunna ge dem omedelbara resultat. Till att börja med kan de tänka på strålning, mjukgörande produkter och återfuktning, så kommer rynkorna bli ytligare och huden kommer att återställas.

Super Aqua Creme från Guerlain har en delikat doft av ros, jasmin och ylang ylang. Produkten innehåller få produkter som täpper till och kan orsaka pormaskar, xantangummi och alkohol. Dessa ingredienser kan leda till irritation hos personer med känslig hud, och kan vara dåliga för personer med allergier och andra hudproblem. Som tur är innehåller Super Aqua Creme även naturliga, lugnande och återfuktande ämnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *