Är det värt att prova DIY fransförlängningar hemma?

lösögonfransar

Kvinnor älskar att experimentera men att välja en specifik stil av lösfransar kan vara en knepig uppgift. För att testa alla tillgängliga alternativ är det också värt att testa gör-det-själv fransförlängningar. På så sätt behöver du inte längre spendera en förmögenhet på din skönhetssalong. Men är Nanolash DIY Eyelash Extensions värda hypen?

Cluster fransar från Nanolash – ett sätt att förhöja din skönhet

Mörka och långa ögonfransar är något som varje kvinna önskar. De lyfter perfekt fram ögonens skönhet, vilket gör dem riktigt fängslande. Det är därför det är värt att prova färdiga klusterfransar för applicering hemma. Detta gör att du kan testa många olika stilar till ett mycket lägre pris än professionella fransförlängningar gjorda av en kosmetolog.

Fransförlängningar från Nanolash är lite böjda, så de ser så mycket ut som naturliga fransar. De kommer på en tunn svart remsa som säkerställer en osynlig koppling mellan klustren. Fransarna är oregelbundna, med olika längder och kurvor. Av denna anledning ser slutresultatet extremt naturligt ut – de konstgjorda visparna smälter bra med riktiga ögonfransar.

Det är det som gör dessa klusterfransar idealiska för dagligt bruk. Du kan använda dem innan du går till jobbet, för en utekväll med vänner, såväl som för speciella evenemang och tillfällen. Allt beror på dina behov och preferenser när du känner att du vill ha mer läckra fransar.

lösögonfransar

Vad innehåller satsen för fransförlängning hemma från Nanolash?

För kvinnor som inte har någon tidigare erfarenhet av att applicera gör-det-själv fransförlängning, skulle detta fransförlängningssats vara perfekt. Vad består satsen av? Nanolash sats innehåller:

  • en precisions applikator som hjälper till att applicera vispen på plats;
  • en extremt hållbar bonder som håller fransarna på plats i flera dagar;
  • en sealer som fixerar den slutliga effekten och eliminerar limningens klibbighet;
  • en remover som används för att ta bort fransarna.

Samtidigt är detta svaret på frågan: vad behöver du för fransförlängning hemma? Du måste utrusta dig själv med alla ovan nämnda produkter eftersom utan dem är det inte möjligt att ge dig själv fransförlängning på egen hand.

lösögonfransar

Är snabba fransförlängningar hemma möjliga med Nanolash DIY Eyelash Extensions?

Enkla fransförlängningar hemma är drömmen för varje kvinna som drömmer om perfekt stylade ögonfransar. Det är också ett betydligt sätt att spara tid och pengar. Fel produkter kan förvandla fransförlängningar hemma till en timslång prövning. Lyckligtvis ger Nanolash DIY Lash Extensions sensationella klusterfransar som gör processen mycket lättare. Allt du behöver göra är:

  • Applicera ett lager bonder, som får maximal klibbighet på bara några sekunder.
  • Använd applikatorn för att applicera klustren under de naturliga fransarna med ett avstånd på cirka 1 mm från fransraden.
  • Fixa klustren noggrant men försiktigt med naturliga fransar.
  • Applicera sealer över fransarna och försök att inte röra dem på cirka 2 timmar.
lösögonfransar

Färdiga självapplicerande klusterfransar – hållbarhet och elegans i ett

DIY Lash Extensions kännetecknas av extraordinär motståndskraft mot deformation, så att du kan njuta av deras utmärkta utseende under lång tid. Men hur är det med hållbarheten hos denna produkt? Allt beror på hur du tar hand om dina klusterfransar.

Korrekt men skonsam hygien gör att du kan låta fransarna sitta över natten. Det är viktigt att ta bort alla oljebaserade produkter helt. Detta kan negativt påverka hållbarheten på dina slingor. Genom att följa dessa regler kan du njuta av effekten i upp till 5 dagar!

Ögonfransförlängning med klusterfransar hemma fungerar för alla kvinnor som älskar att se eleganta ut. Du behöver bara välja rätt stil och längden på trådarna, vilket säkerställer att de smälter perfekt med dina naturliga fransar.